USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На полігоні в Брищі проведуть дегазацію - конкурс оголошено

18 Січня 2017 10:59
Виконком Луцької міської ради ухвалив рішення оголосити конкурс на дегазацію полігону. Згідно з попередніми розрахунками, до роботи підприємці зможуть приступити вже цієї весни.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18-го січня.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця інформував, що виконком оголошує конкурс, а депутатський корпус ухвалює типовий договір.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛЬВІВСЬКЕ СМІТТЯ НА ВОЛИНІ І ПРОТЕСТИ У БРИЩІ

«Взяти участь у конкурсі на дегазацію полігону побутових відходів зголосилися дві фірми, вони будуть видаляти метан зі сміттєзвалища в Брищі. Ми оголошуємо конкурс, сесія узгодить типовий договір. Орієнтовно в березні компанія зможе приступити до роботи. В критерії оцінки конкурсу ми ставимо, зокрема, суму коштів від податку, який у міську казну платиме підприємство, отримавши прибуток від своєї діяльності, та термін реалізації проекту», - доповів Моклиця.

Та додав, що, згідно з умовою конкурсу, підприємство має завершити роботи з дегазації полігону в термін не довший, ніж 10 років.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ПОБЛИЗУ ЛУЦЬКА УТВОРИВСЯ СМІТТЄВИЙ КОЛАПС - НА МЕЖІ

Члени виконкому ухвалили оголошення конкурсу.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев додав, що обладнання будуть розміщувати на ділянці, яку місто орендує на 20 років.

Після завершення розгляду питання Луцький міський голова Микола Романюк дав завдання підлеглим провести зустрічі з місцевим населенням та пояснити, що відбуватиметься на полігоні, мовляв, люди мають знати, що діється за парканом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Січня 2017 11:08
Можна орендувати сміттєзвалище. В орендному договорі ні слова про підприємство, що буде займатись дегазацією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus