USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському вилучили незаконної деревини на 100 тисяч

22 Лютого 2017 12:44
Незаконну деревину виявили на підприємстві у Володимирі-Волинському, повідомдяє прес-служба прокуратури області.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактами незаконної порубки лісу працівниками Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області спільно зі співробітниками Володимир-Волинського міськрайвідділу УСБУ в області проведено обшук на одному з лісопереробних підприємств у Володимир-Волинському районі.

У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили деревину дуба та продукцію із неї на суму понад 100 тис. грн., документи на яку працівники підприємства не надали, як і не змогли пояснити її походження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Лютого 2017 14:29
знайшли маленьку крапельку в океані, такі приколи від прокуратури були при всіх владах, у них є показники і повинні щось знайти тим більше зараз при зарплаті 25000 гривень , молодці. занавес , ім щоб повенути для держави хочаб своі зарплати треба щоденно по сто тисяч вилучати , і розкажіть прокурори при своіх зарплатах пенсіонеру в 1200 який все життя десь на заводі спину гнув про свій непотріб який по кабінетах засів і небачить хабарництво в лісгоспах
жув Показати IP 22 Лютого 2017 17:11
Повністю згідний з 14.29 .Таке стадо прокурорських треба простому люду ще обробити .Скоротити на 70% і на передову.Бо тільки приідуть і зразу потрібно іхню машину заправити "до повного",накормити і покласти в багажник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus