USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ауді» протаранила рейсовий автобус. Фото

2 Липня 2010 11:15
У Ковелі на вулиці Варшавській іномарка «Ауді» врізалася в автобус – через зіткнення постраждало п’ятеро людей.

Про це інформує прес-служба обласного управління ДАІ.

Автопригода трапилася 1липня близько 17-ї години. Лучанин, керуючи автомобілем «AUDI A6» рухався в напрямку Києва. Раптом із невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху.

Тієї миті назустріч їхав рейсовий пасажирський автобус БАЗ, який прямував за маршрутом Ковель-Луцьк-Пулемець. Іномарка на швидкості врізалася в автобус.

Унаслідок автопригоди водій автомобіля та четверо пасажирів автобусу з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до Ковельської райлікарні. Ще семеро пасажирів автобусу із забійними ранами після огляду лікарями були відпущені додому.

Згідно висновку лікарів обидва водії – тверезі. На момент скоєння ДТП в автобусі перебувало 25 пасажирів.

По даному факту проводиться детальна перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
інспектор Показати IP 2 Липня 2010 13:13
А номер на аудюсі непростий
Alexxxx Показати IP 2 Липня 2010 15:29
Водій Audi (вже немолодий чоловік) перед зіткненням втратив свідомість, і втратив контроль над автомобілем, внаслідок чого і трапилась ця біда :(
вася Показати IP 2 Липня 2010 16:11
Улюдей беда а такие бараны как ти на номера смотрят
Plum Показати IP 3 Липня 2010 02:09
Біда всіх робить рівними. І якщо в такому випадку не можете чимось допомогти людині, то хоча б мовчки поспівчувайте або помоліться, а не шукайте як би то вколоти. Дай Боже вам, пане інспектор, щоб вас біда не зрівняла з людиною, "непростий" номер якої ви так швиденько помітили.
Man Показати IP 3 Липня 2010 14:16
Чоловік,який попав в дтп віруючий і випившим ніколи не їздить,а біда сталася через втрату свідомості.Це батько власника авто SQ.Прізвища називати не буду,занадто відоме,але перед Богом ми всі рівні.
SHON Показати IP 3 Липня 2010 14:34
Знову призвище дуже відоме. Абалдеть. Дайте всім відомим призвищам звільнення від обов"язкового виконання ПДР. Байки про втрату свідомості ми вже чули і раніше. Це вже правило, як тільки круті номери і відоме прізвище, так сразу і втрата свідомості.
Human до SHON Показати IP 3 Липня 2010 23:52
Спочатку навчіться писати без помилок, перед тим, як висловлювати свою обмежену і вбогу думку. Після того як навчитесь не робити помилок, пишіть про те що вам відомо або в чому ви хоча б приблизно орієнтуєтесь. Про яке невиконання ПДР ви говорите? Що конкретно порушив водій, ви знаєте? Може вам щось відомо, що не знають інші, то розкажіть нам. P.S. На «Волинській правді» є і прізвище, якщо комусь дуже цікаво…
c Показати IP 3 Липня 2010 21:52
це поважна людина на ауді, про нього я чув багато позитивного, чомусь добрим людям таке трапляється.
Yan Показати IP 3 Липня 2010 23:27
жорстка ти людина Shon.В людей біда.а ти заганяєш,не знаєш що чекає тебе.Не дай Боже тобі в такій ситуації бути,повір мені це не приємно і не етично
деревня Показати IP 4 Липня 2010 00:01
Занадто відоме прізвище власника дн SQ на представницьких автомобілях кубік, мерсюк, беха, ауді та багато ін попрошу у студію!!!
Plum Показати IP 4 Липня 2010 01:32
SHON, ти зовсім тупий, чи притворяєшся? Яке звільнення від виконання ПДР? Виїзд з Ковеля. Пряма дорога, ніяких поворотів. Середина дня, чудова видимість. Попутних автомобілів не було, на обгін ніхто не йшов (за свідченнями пасажирів і водія автобуса). За кермом Audi -- старший чоловік, який до того ж взагалі не вживає спиртного (це підтвердить будь-хто, хто його знає особисто). Водій автобуса здалека побачив, що Audi плавно і неконтрольовано виїжджає на зустрічну смугу, встиг відвести автобус максимально вправо і зупинитись перед зіткненням. Гальмівного шляху Audi немає, відповідно водій взагалі не гальмував, рухався лінійно. Пошкодження в Audi лише в зоні деформації в передній частині автомобіля (яка спеціально спроектована, щоб деформуватись, гасячи енергію удару) при суттєвій різниці в масі обох транспортних засобів не на користь легковика. Жертв немає, найбільш серйозні пошкодження в водія Audi, який єдиний зі всіх на даний момент перебуває в лікарні, перенісши важку операцію. Склавши докупи всі ці факти, можна зробити висновки, що: 1. На момент зіткнення водій Audi був без свідомості (інакше хоча б гальмував би, як це зробив водій автобуса). 2. Швидкість була відносно невисока, інакше пошкодження були б значно серйозніші. Для порівняння подивіться зйомки краш-тестів (наприклад тут http://video.bigmir.net/show/84780/) і побачите, у що перетворюються автомобілі при зіткненні на швидксті 50, 70 та 90 км/год.
Human Показати IP 4 Липня 2010 08:22
деревня, вибране тобою ім’я говорить про тебе все. «Как мы яхту назовем, так она и поплывет». А з приводу автомобілів, які ти назвав, можу запитати одне: що, жаба давить? Повір, що він їх не вкрав, і ведучий «Поле чудес», якого ти цитуєш, йому їх не подарував.
Pasha Показати IP 4 Липня 2010 11:36
Shuro spivchuvau svoemy diadkovi ta ridnum, sam byv y dvoh avariah ale na shastia zalushuvsia juvui,- prukra sutyatsia - ne pobajaesh takogo navit vorogovi. A tsum kalikam z bagatou fantazieu i hvorum mirkyvanniam sho zverhy svoih 5 kopiok tak staranno zalushaut kolus dyje dobre "poveze" P.S. Na takuh iak pravulo po pruntsupy doktoriv ne obijautsa - ny sho na hvoruh obijatus ?
P Показати IP 4 Липня 2010 11:45
Shuro spivchuvau svoemy diadkovi ta ridnum, sam byv y dvoh avariah ale na shastia zalushuvsia juvui,- prukra sutyatsia - ne pobajaesh takogo navit vorogovi. A tsum kalikam z bagatou fantazieu i hvorum mirkyvanniam sho zverhy svoih 5 kopiok tak staranno zalushaut kolus dyje dobre "poveze" P.S. Na takuh iak pravulo po pruntsupy doktoriv ne obijautsa - ny sho na hvoruh obijatus ?
Борис Показати IP 5 Липня 2010 10:20
Щиро співчуваємо водієві та всім хто постраждав у цій ДТП.
Паша Показати IP 5 Липня 2010 22:47
Співчуваю всім хто постраждав в ДТП
TAHЯ Показати IP 7 Липня 2010 02:40
CPIVCHYVAEMO YCIM,I OCOBLUVO NASHOMY DOROGOMY DJADI,I NADIEMOC SHCHO BOG POVERNE YOMY ZDOROVYA, I DARYE SHCHE BAGATO ROKIV ZHUTTYA, NASHA NADIYA TILKU NA BOGA!!!
Tanja Показати IP 7 Липня 2010 04:36
Shchuro cpivchyvaemo ocobluvo nashody djadi, nadiemoc shcho Bog shche podarye jomy zdorovya yake yomy v tsey chac tak neobxidno. Zavzhdu v nashux molutvax, za vac

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus