USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Авіакатастрофа в Австралії: літак впав на торговий центр

21 Лютого 2017 08:43
П’ять людей загинуло внаслідок падіння літака Beechcraft B200 King Air з пасажирами на борту на будівлю торгового центру в австралійському Мельбурні.

Як повідомляє BBC, інцидент стався близько 9:00 години за місцевим часом (близько 0:00 за Києвом). Двохмоторний літак, який направлявся до острова Кінг, що за 245 кілометрів від Мельбурна, впав невдовзі після зльоту. Літак впав на будівлю торгового центру. На щастя він ще був закритий, тож всередині ніхто не постраждав.

Після падіння на місці сталась пожежа, на її ліквідацію були залучені 13 екіпажів пожежників.

Місцева поліція підтверджує загибель 5 людей, які були на борту літака, передає 24 канал.

У поліції пояснили, що пощастило, що в момент аварії ніхто не знаходився поблизу магизина або на парковці поруч з ним. П'ять осіб летіли чартерним рейсом на острів Кінг в Бассовій протоці, яка входить до складу штату Тасманія. Влада Австралії припускає, що причиною катастрофи могла стати відмова двигуна. Літак встиг подати сигнал лиха.

Поліція, тим не менш, збирається розслідувати причини катастрофи.

Представник одного з магазинів, розташованих в торговому комплексі, повідомив, що літак врізався в складське приміщення. За даними компанії, ніхто з її персоналу не постраждав.

Від полум'я постраждали кілька автомобілів. Поліція провела евакуацію людей із зони аварії.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus