USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

В ДТП за участю волинянина на трасі Київ-Чоп загинула жінка

27 Липня 2016 12:49
Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ — Чоп внаслідок зіткнення легковика з пасажирським автобусом.

У легковому автомобілі їхали члени однієї родини, серед них - двоє дітей.

Загинула 54-річна львів’янка, бабуся дітей, та ще четверо осіб постраждали. Про це повідомили в прес-службі поліції Львівської області.

Згідно з попередніми даними, 28-річний водій легкового автомобіля Mitsubishi L200, житель Львова, виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся із автобусом Neoplan, під керуванням 45-річного жителя Волинської області, в якому на момент ДТП пасажирів не було.

Внаслідок ДТП 54-річна львів’янка, яка була в салоні легковика, померла під час надання медичної допомоги по дорозі в лікарню.

Водія автомобіля, його 28-річну дружину та двох дітей 2016 та 2014 років народження доставили в лікарню для обстеження і після огляду відпустили. У медичному закладі залишається піврічна дівчинка, яку лікарі залишили для спостереження з огляду на її вік.

За фактом ДТП проводиться розслідування. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus