USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Авто рухалося на великій швидкості: подробиці ДТП у Ковелі

4 Липня 2010 08:37
За кермом іномарки, яка у четвер, 1 липня зіткнулася у Ковелі з рейсовим автобусом, перебував директор луцької книжкової фабрики «Християнське життя» при Всеукраїнському союзі об'єднань Євангельських християн-баптистів Віталій Товстенюк.

Про це повідомила газета «Волинь-нова» .

Нагадаємо, що пригода трапилася у Ковелі на вулиці Варшавській близько 17:00. Внаслідок автопригоди водій автомобіля та четверо пасажирів автобусу з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до Ковельської райлікарні. Ще семеро пасажирів автобуса із забійними ранами після огляду лікарями були відпущені додому. В автобусі перебувало 25 пасажирів.

У салоні «Ауді» окрім водія більше нікого не було - розповідає газета. Рухаючись в сторону обласного центру, він несподівано виїхав на зустрічну смугу. Автобус взяв різко вправо, опинившись фактично на узбіччі, але уникнути зіткнення, на превеликий жаль, не вдалось. За словами водія «Еталона», іномарка їхала дуже швидко.

У переповненому автобусі було багато дітей. Від сильного удару знесло його передню частину, а в «Ауді-6» повністю зім'яло місце водія. На щастя, ніхто не загинув. З травмами різного ступеня за медичною допомогою звернулося дванадцять чоловік, шість з них було госпіталізовано до Ковельської центральної районної лікарні.

Найбільше за всіх постраждав Віталій Товстенюк, отримавши серйозну травму живота. Протягом трьох годин хірурги боролись за його життя.

За словами заступника головного лікаря Ковельського МТМО Василя Курила, який брав участь в цій операції, стан потерпілого важкий, але стабільний, - пише «Волинь-нова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
VSC Показати IP 4 Липня 2010 13:44
А что же он так, не по христиански ездил? Разве Библия призывает не выполнять правила дорожного движение. Теперь адвокаты расскажут, как ему резко стало плохо на скорости 120-140 км/час.
Man до VSC Показати IP 4 Липня 2010 22:17
VSC, а чого ти зразу до Біблії придираєшся,чи може православні християни ніколи ДТП не створюють?Чи ти забув як вони бухі їздять і дітей збивають?(навіть з бородою часто....) Тут випадок інший,і якби щось було не так то всі б вже знали.Людині дійсно стало погано і не треба над цим глузувати.Не знаєш-не тріпайся.
Exaboto до Man Показати IP 5 Липня 2010 07:12
ну чого ти так зразу на нього накинувся? Зразу видно атеїст за кермом :)
Human до VSC Показати IP 5 Липня 2010 11:31
Які 120-140 км/ч, звідки ти їх взяв? ДТП сталось вже після перехрестя і світлофора.
Human до VSC Показати IP 5 Липня 2010 11:44
А ти взагалі Біблію читав? Бачу що ні. Бо якби читав, то знав би що там написано «Не судіть, щоб і вас не судили» «Не судіть за обличчям, але суд справедливий чиніть!» «Тому не судіть передчасно нічого, аж поки не прийде Господь, що й висвітлить таємниці темряви та виявить задуми сердець»
Plum Показати IP 4 Липня 2010 18:26
Для водія автобуса і 60 км/год це вже швидко. До того ж, мені в житті довелось побувати в кількох ДТП і повірте, коли на вас рухається автомобіль зі швидкістю навіть 40 км/год, то здається що він просто летить. Крім того, водій автобуса встиг з'їхати праворуч і зупинитись, коли побачив що Audi виїжджає на зустрічну. При швидкості Audi 120-150 км/год він просто не встиг би цього зробити. Я не берусь стверджувати, з якою швидкістю рухався автомобіль в даному ДТП, нехай це з'ясовують працівники ДАІ. Але, судячи з пошкоджень автомобіля, швидкість була на рівні 70-80 км/год. Для порівняння -- ось тут зйомки краш-тестів зі швидкістю 50, 70 і 90 км/год: http://video.bigmir.net/show/84780/ Весною цього року знайомий заснув за кермом, виїхав на зустрічну і влетів під вантажівку в Нідерландах. При швидкості близько 110 км/год від машини (Mercedes W210) цілими лишились лише задні ліхтарі. Щоб вийняти його з жінкою з машини рятувальники мусили зрізати дах. Так що порівняти є з чим.
Цитата до Plum Показати IP 5 Липня 2010 10:29
"а в «Ауді-6» повністю зім'яло місце водія". И это при столкновении с автобусом, который поглотил львиную долю энергию удара. Ваши ссылки на краш тесты не убедительны.
Human до Цитата Показати IP 5 Липня 2010 11:33
Взагалі, що ми обговорюємо? Я не розумію чому «Волинські новини» посилаються на статтю в газеті «Волинь»? У «Волині» працюють рагулі, а не журналісти! В них навіть фото на сайті нема. «В «Ауді-6» повністю зім'яло місце водія» який баран це написав!? В Ауді навіть лобове скло не розбилось !!! «Автобус взяв різко вправо, опинившись фактично на узбіччі» яке «фактично» узбіччя!? Там нема куди брати вправо. На фото видно що там взагалі нема узбіччя. Там зелена зона з бордюром біля АЗС. До чого я веду: все це говорить про те що стаття в «Волині» написана від ліхтаря…
VSC до Human Показати IP 5 Липня 2010 12:38
Еще свежа в памяти трагедия в селе Дачное. Когда один, ну очень хороший парень, лишил жизни шестерых, ни в чем не повинных людей. И тогда защитники писали, что он ехал по правилам и был совсем не виноват, просто колесо лопнуло (угу на мерсе, родная резина). Чтобы сделать какие-то выводы, достаточно посмотреть, как по проспекту Воли носятся владельцы всяких крутых и именных номерных знаков. Хватит сказки рассказывать, мы в этом городе живем.
Human до VSC Показати IP 5 Липня 2010 13:25
Згоден з тобою. Але ти бачив той автомобіль про який ти говориш? А я бачив. Там не видно було що то був Мерседес, хіба що по емблемі на дисках. А тут водій сам вийшов з машини, тобто навіть двері не зажало. То навіщо писати про «120-140 км/ч» і «повністю зім’яте місце водія.» Ви ж зрозумійте, що родичі і близькі теж читають ці коментарі, і їм дуже неприємно від цього. Краще поспівчували б … А взагалі, ситуація виглядає так, що якби це був простий хлопець, з невідомим прізвищем, який, взяв без дозволу батькові Жигулі, зі звичайними номерами, поїхав на сільську дискотеку, там з друзями випив, по дорозі назад розбився і всі на смерть, то було б 2-3 коментарі, і все. А що там коментувати, прізвище не відоме, номера, теж не круті, нудно і не цікаво… А тут все навпаки, є ж про що поговорити! То як можна мовчати! Ми тут зараз швидко розберемось хто винуватий…
Human до Human Показати IP 5 Липня 2010 14:39
Що, може я не правий? Це посилання на дві останні новини в розділі НП цього сайту: http://www.volynnews.com/news/extreme/16295/ http://www.volynnews.com/news/extreme/16294/ Подивіться скільки там коментарів. А нуль! (ну можливо 2-3 з’явиться). Але що ж там коментувати, ПАЗ і Славута, не цікаво… Не знаємо кому кістки перемиваємо. А тут – нормально, знаємо про кого говоримо, прізвище ж «відоме».
VSC до Human Показати IP 5 Липня 2010 14:48
Вот именно. Тем более, когда такие нестыковки. То сознание потерял, а тут сам уже из машины вышел. Простой сельский парень, сперший бус в Киверцах, сядет и надолго сядет. А владелец "крутых номеров" (пусть живет сто лет) всегда отмажется.
Human до VSC Показати IP 5 Липня 2010 15:28
Від чого відмажеться? Він єдиний серйозно потерпілий, який лежить в реанімації. Пасажири автобуса отримали незначні ушкодження (слава Богу, я дуже радий що більш ніхто не постраждав). То навіщо довбати людину…
Human до VSC Показати IP 5 Липня 2010 15:42
Коли я говорив про не зажаті двері, я мав на увазі, що швидкість була не велика. А якщо ти знепритомнів (потерял сознание), і тобі в лице вистрелить подушка безпеки (AIRBAG), думаю ти швидко прийдеш в себе.
sukoman Показати IP 5 Липня 2010 09:09
Хм, видать не вкурсе дядя, что ангел-хранитель может передвигаться в населенном пункте со скоростью максимум 80 км/ч
Human до sukoman Показати IP 5 Липня 2010 11:55
А тобі, друг любєзний, скажу, що ангели Інтернет теж читають, тому я б так не жартував на твоєму місці… P.S. А взагалі, я не можу зрозуміти, ти «suko», чи «man»?
микита Показати IP 5 Липня 2010 11:51
А яке він мав право сідати за кермо, якщо відчував себе зле? Ще й перти на великій швидкості - такі машини повільно не пересуваються.
Human до микита Показати IP 5 Липня 2010 14:17
А хто тобі сказав що йому було зле коли він сідав за кермо? Man написав, що йому стало погано, тобто по дорозі. А на рахунок того що «такі машини повільно не пересуваються» ти правий, в них навіть мітки на спідометрі починаються не з 0 км/ч, а зразу зі 100 км/ч. А водії, щоб потрапити за кермо, доганяють машину і заплигують в неї на ходу.
Lis Показати IP 5 Липня 2010 17:23
VSC - ти даун? Чи тобі немає чим зайнятись? Без тебе розберуться хто правий... А тобі б розуму добавити трішки...
Lis Показати IP 5 Липня 2010 17:24
Дуже співчуваю...
Коля Показати IP 5 Липня 2010 22:11
а хто сказав що він знепритомнів? - він сам признався, чи є свідки які бачили як в наглухо тонованій машині, щей на швикості, чолов'язі погано стало? чим не версія що він заснув/задрімав, чи був під мухою?
Human до Коля Показати IP 5 Липня 2010 23:09
Коля, там в рубриці НП є ще й інші новини: ПАЗ вдарив ЗІЛа і збили на смерть пішохода, Славута злетіла з дороги, сім’я попала в лікарню, з них двоє дітей 10 і 12 років. Іди ще там щось попиши. Або, взагалі, займись краще чимось корисним. Я розумію що писати погані коментарі в Інтернеті це найлегший спосіб нагадити людям в душу.
Yan Показати IP 5 Липня 2010 22:33
читаю це все і мені дуже прикро за наш народ.Чому ви так рубаєте один одного ???Бог вам суддя!Краще мовчіть і не грішіть ,"християни_-православні і не тільки"!
Exaboto до Yan Показати IP 6 Липня 2010 10:53
"человек человеку зверь". А віруючі люди тим більше.
chacha Показати IP 5 Липня 2010 23:11
ШановнІ!Віктор Васильович є дуже добра людина! Він ніколи непроходив осторонь чужої біди,завжди допомагав людям! Дай Боже йому здоров"я та його синам!Таких людей більшеб жилоб на світі!
priest Показати IP 6 Липня 2010 11:21
Смотрю я на Вас ребята и дива даюсь! У Вас, что время много, чтобы перемывать кости и оскорблять друг друга. Человек 6 дней в реанимации находиться. О нем моляться Церкви на Украине и за ее пределами. Имейте хоть чуть любви и сострадания. Склонитесь перед Богом, Который является Целителем, чтобы продлил дни жизни брату Виталию. Только Бог знает намерения о человеке. и только Бог знает почему так произошло. Поверьте любой из вас мог бы оказаться на его месте (упаси Вас от сего Боже.Слава Богу все живы. Я Вас прошу ребята, молитесь за здравие этого человека. Потому, что в этом воля Божья.
Exaboto до priest Показати IP 8 Липня 2010 20:18
Надіюсь, що лікар фаховий. А воля божья була в тому щоб він попав в цьо аварію.
Human до Exaboto Показати IP 8 Липня 2010 23:13
Біблія, Євангеліє від Івана, 9 розділ, 1-3 вірші: «А коли Він ( Ісус) проходив, побачив чоловіка, що сліпим був з народження. І спитали Його учні Його, говорячи: Учителю, хто згрішив: чи він сам, чи батьки його, що сліпим він родився? Ісус відповів: Не згрішив ані він, ні батьки його, а щоб діла Божі з'явились на ньому…» І далі написано, що Ісус зцілив цього сліпого.
Exaboto до Human Показати IP 9 Липня 2010 00:31
... і далі написано ще багото всякої маячні.
Human до Exaboto Показати IP 9 Липня 2010 14:15
Євангеліє від Матвія 12 розділ, 36 вірш: "Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня!"
Exaboto до Human Показати IP 9 Липня 2010 15:10
Ах як страшно :). А бабу ягу ти теж боїшся ??
Міс Показати IP 9 Липня 2010 22:24
Exaboto, тобі насправді судного дня буде дуже страшно і не від баби-яги, покажеш тоді свою сміливість. тоді тобі нічого не допоможе, то зараз проси в Бога пробачення.
Exaboto Показати IP 9 Липня 2010 23:33
Як я можу просити пробачення в того, кого не існує?? І за що??
Міс Показати IP 9 Липня 2010 23:54
Навіть Дарвін наприкінці свого життя визнав, що Бог існує і Він створив світ і людину. А ти мабуть все ще вважаєш, що Земля утворилась сама по собі, а ти - від мавпи.
Exaboto Показати IP 10 Липня 2010 13:22
Я звичайно Дарвіна дуже поважаю. Але як то кажуть, перед смертю нема атеїстів :)) Може коли буду здихати зміню свою точку зору, злякаюсь :)) А взагалі, я думаю не про мавпу, і не про те як саме утрворилась Земля, мене цікавлять питання глибші - матерія-час, причина виникнення, мотив... Або їх відсутність. ??? Але гадаю на ці питання людство не зможе дати остаточної відповіді ніколи. Але це не означає, що ці питання не потрібно задавати... Тількі слабкі (фізично або морально) та, на мою думку, "недалекі" люди можуть отак швидко пояснювати ВСЕ з релігійної точки зору... Вдумайся, бог теж мав би звідкись взятися. Звійсно ти скажеш що бог був завжди. От і твою філософія. Чи я помиляюсь??? Так що для тебе я буду людиною, що пішла від мавпи :)) P.S. Якщо все ж таки виявиться, що бог і сатана існують, то всі ми попадемо в пекло, але я там буду з вилами :)))
Міс до Exaboto Показати IP 11 Липня 2010 00:44
Добре якщо в тебе буде перед смертю час змінити думку, а якщо ні, то в пеклі ти будеш не з вилами, а горітимеш нескінченно разом із сатаною. Біблія:" Буде плач там і скрегіт зубів. А диявол, що зводив їх(людей), був укинений в озеро огняне та сірчане, де звірина й пророк неправдивий. І мучені будуть вони день і ніч на вічні віки.". А про питання, які тебе цікавлять, я згідна, що люди своїм маленьким розумом ніколи не осягнуть такого великого Бога, і не все зможуть пояснити. Тільки "недалекі" люди можуть не розуміючи питання часу, не знати скільки є зірок і галактик і ін. стверджувати, що Бога не існує. Тільки слабка людина може жити як-небудь, робити що їй захочеться. Бо ж якщо є Бог, то треба ж прикладати силу волі, щоб старатись не грішити, бути хоча б трішки кращим ніж є насправді, визнавати перед Богом свої гріхи. А нащо, якщо так простіше і тішити себе, що ти не будеш горіти разом із сатаною. Навіть мавпи знають що Бог є, тільки не можуть сказати.
Міс до Exaboto Показати IP 11 Липня 2010 00:57
Не розписуйся за всіх. Багато потрапить в рай. Я бачу, що мультфільми, де показують чортика з вилами зробили свою справу: вони вселили людям думку, що сатана в пеклі буде мучити людей. Насправді пекло приготоване для сатани і він хоче забрати з собою чим більше людей, бо вони найдорожче Боже творіння.
Exaboto Показати IP 11 Липня 2010 09:55
християнство це одна з найновіших релігій. В суті своїй вона є найпримітивніша: добро-зло, рай-пекло. Мільйони людей було вбито ваімя бога. Розумію, що в біблії такого не пише, але якщо вона має саме такий вплив честі вона собі не робить. Те що ти віриш в щось, ще не означає, що це існує. А жити на мою думку треба в задоволення, життя то одне, і після смерті ти просто згниєш в ямі :)) Жити треба за конституцією. Мораль в кожного своя, а закон один для всіх. "Навіть мавпи знають що Бог є, тільки не можуть сказати" :)) А от як ти гадаєш, якщо всетаки допустити, що бог є, то він сворив нас такими як ми є, на все воля божа, і він знає, що я далі напишу, знає все що я зроблю... на перед знає все, і знав ще то того як сворив землю і всесвіт, що саме так воно і буде ???
Міс Показати IP 15 Липня 2010 09:55
Яка ж тоді ціль життя? Навіщо людині життя, якщо вона після смерті просто згниє в ямі? Коли-небудь ти згадаєш що тут писав і пожалієш!
Exaboto до Міс Показати IP 15 Липня 2010 13:11
ціль життя в кожного своя. Моя, наприклад - прожити з задоволенням це життя. А тішити себе ілюзіями загробного життя я залишаю вам - наївним :)) P.S. шкода, що ти не пожалієш, так як просто згниєш в ямі :). Без образ.
Exaboto Показати IP 15 Липня 2010 23:53
І ще хтів спитати: що це за прикол такий у вас - не вести мову по суті? Але то ваша справа. Продовжу свою думку: якщо бог і є (християнський), то цей бог гірший за диявола. Нащо так над людьми знущатись? І йому треба не те що поклонятись, з ним треба боротись, бо то є кат. І я ще маю хотіти попасти в рай ? :)) Та я краще здохну чим буду поряд з таким, вибачте, "убожеством" :) Але звичайно то все казочки для маленьких. Не чекаю від вас жлдних коментарів, так як ясно, що сказати по суті сутьного ви наврядчи щось зможете. Хоча, всі ми раби страха, просто боїмося різного... Алілуя :))
Plum Показати IP 30 Липня 2010 13:02
Мої щирі співчуття дітям і дружині Віталія Товстенюка, який помер сьогодні біля 12ї години внаслідок травм, отриманих в ДТП :( Нехай ваша віра в Отця нашого небесного підтримає вас в цей важкий час.
Seattle,Wa USA до Plum Показати IP 3 Серпня 2010 02:51
Ты мало жил, но многое ты сделал... Но главное теперь уже не это, Важней всего, что в Господа ты верил И выбрал для себя дорогу в небо. Важней всего, что ты ушел спокойным, С сознанием исполненного долга, Пошел через порог последней боли Туда, домой, уставшим от земного. А на земле останутся колосья, В чьих зернах будет зреть та доброта, Что твои руки заложили в почву, В посеянные мудро семена. Им тяжело здесь, у твоей могилы, Склонила скорбь до глинистой земли… Таких терять, каким для них был ты, – На то нужны особенные силы.
Seattle,Wa USA Показати IP 3 Серпня 2010 02:45
...Ты мало жил, но многое ты сделал, Но главное теперь уже не это, Важней всего, что в Господа ты верил И выбрал для себя дорогу в небо. Важней всего, что ты ушел спокойным, С сознанием исполненного долга, Пошел через порог последней боли Туда, домой, уставшим от земного. А на земле останутся колосья, В чьих зернах будет зреть та доброта, Что твои руки заложили в почву, В посеянные мудро семена. Им тяжело здесь, у твоей могилы, Склонила скорбь до глинистой земли… Таких терять, каким для них был ты, – На то нужны особенные силы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus