USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Банда з Волині 7 років продавала жінок у секс-рабство

19 Квітня 2012 11:15
Міжнародне злочинне угрупування, яке продавало волинських жінок у сексуальне рабство до Польщі, викрили працівники СБУ і міліції.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Працівники СБУ спільно із представниками відділу по боротьбі з кіберзлочинністю та торгівлею людьми УМВС у Волинській області припинили діяльність міжнародного каналу постачання українських жінок до Республіки Польща з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.
Правоохоронці встановили, що організатори кримінального «бізнесу» - двоє громадян України та громадянин Польщі. Зловмисники підшуковували молодих дівчат на території Волині та схиляли їх до поїздок за кордон для заняття проституцією. Вони забезпечували дівчат документами та переправляли до Республіки Польща. У подальшому жінок піддавали сексуальній експлуатації на автодорогах цієї країни, привласнюючи від 50 до 90% їхнього заробітку. Злочинне угрупування діяло протягом 2005-2011 років.
У березні правоохоронці викрили цю злочинну схему. Щодо зловмисників порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 149 (торгівля людьми з метою експлуатації та з використанням обману та уразливого стану, вчинена групою осіб) Кримінального кодексу України.
Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus