USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Біля Мар'їнки підірвався мікроавтобус: 4 загиблих

10 Лютого 2016 12:30
Четверо людей загинули в цивільному мікроавтобусі, який підірвався на вибуховому пристрої в районі Мар'їнки, повідомляють у прокуратурі Донецької області, – повідомляє BBC Україна.

Раніше повідомляли про трьох загиблих. Четвертий помер у автомобілі швидкої допомоги. Всього в автомобілі було п'ятеро людей.

Вибух стався о 7:56 на непідконтрольній Києву території на відстані близько 600 метрів від КПП «Новомихайлівка».

«На вибуховому пристрої підірвався цивільний автомобіль «Фольксваген Транспортер», – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

«Встановлено, що мікроавтобус Volkswagen їхав з Донецька до Мар'їнки. Під час проходження пропускного пункту, водій, намагаючись об’їхати чергу, з’їхав з основної дороги на узбіччя та підірвався на вибуховому пристрої», – додають у прокуратурі.

Чи вижив водій, там не повідомляють.

За фактом підриву автобуса розпочато кримінальне провадження, кажуть в обласній прокуратурі Донеччини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 10 Лютого 2016 12:36
Ужас! Співчуваю нема слів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus