USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Бойовики погрожують «сюрпризом» українській армії

24 Липня 2014 09:32
Військовий керівник донецьких терористів Ігор Стрєлков заявив, що бойовики залишили Лисичанськ за його прямим наказом.

Стрєлков стверджує, що завдяки такому "маневру" українська армія не змогла відразу ж зайняти агломерацію Первомайськ - Стаханов - Алчевськ, де, з його слів, до цього базувалися вкрай скромні сили бойовиків.

Позицію Стрєлкова про начебто маневрування бойовиків опублікувала РИА Новости.

"Тепер Нацгвардія буде змушена вести за дану територію важкі бої", - заявив він.

Разом з тим, Стрєлков залишив у Лисичанську "невеликий гарнізон" польового командира "Лєшого", який повинен сковувати основні сили української армії, поки терористи організовують оборону на нових рубежах. Нагадаємо, луганські терористи заявили, що приготували для української армії "сюрприз" і вивезли свої родини до Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 09:36
коментар було видалено
3252 Показати IP 24 Липня 2014 09:40
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 09:42
коментар було видалено
Патріот Показати IP 24 Липня 2014 12:20
Пропоную вусатому пчолі зробити набагато кращу оптимізацію - вибрати ділянку кілометр на кілометр, зняти родючий шар грунту і поскидати по периметру (типу для оборони), потім зібрати усіх апалченцоу і сконцентруватися на оцьому квадратному кілометрі. Ігорка! ти собі хоча б уявляєш яка то бойова сила на квадратний кілометр! та армія боятиметься до тебе підійти! Я тобі серйозно раджу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus