USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутат вимагає покарати винних у інциденті на птахофабриці

30 Вересня 2013 12:12
Депутат Волинської облради Олександр Бик вимагає у головного прокурора області та голови Волинської ОДА притягнути до відповідальності осіб, які не відреагували на порушення екологічних норм на ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

Так, Олександр Бик скерував депутатський запит до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та прокурора області Андрія Параки з вимогою притягнути до відповідальності службових осіб контролюючих органів, які не належним чином відреагували на порушення вимог екологічного законодавства ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», що призвело до виникнення надзвичайної ситуації на підприємстві. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТІВ, СТУРБОВАНИХ ВІДСТІЙНИКОМ ПТАХОФАБРИКИ, ВИСМІЯЛИ В ГАЗЕТІ
Нагадаємо, депутати з провладної більшості не підтримали запит, за який проголосували 40 обранців громади. Натомість голова ОДА Борис Клімчук запевнив, що влада працює над вирішенням проблеми і визнав помилки у роботі контролюючих органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus