USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Депутату Луцькради погрожували вогнепальною зброєю

1 Серпня 2013 10:51
Депутату Луцької міської ради Катерині Приступі, яка гуляла з маленькою дитиною, погрожували вогнепальною зброєю. Інцидент трапився учора, 31-ого липня. Про це сьогодні, 1-ого серпня, під час другого засідання 43-ої сесії Луцької міської ради розповів депутат Сергій Григоренко.

«У чоловіка був дозвіл на зброю. Ми припускаємо, що це був правоохоронець», - зауважив він.

Під час сесії вирішили направити запит на керівника обласного управління МВС Олександра Терещука та прокурора Луцька Сергія Даніліна.

«Я хочу, щоб цією справою зайнялася прокуратура. Прокуратура, покажіть принциповість не лише на підприємцях, - сказав «в серцях» пан Григоренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Толя Показати IP 1 Серпня 2013 11:18
Як на мене то правильно ця стаття мала б називатись так «Лучанці Івановій погрожували зброєю» прикро, що наші депутати а інколи і держслужбовці ходять з своїми «корочками» як з прапорами…. Вечір вона гуляє з дитиною ВОНА НЕ ДЕПУТАТ ВОНА МАМА З ДИТИНОЮ….. А то звикли робити з себе велике цабе ви ж демократи мать вашу, дивитесь в Європу, там депутат навіть коли виходить з парламенту то стає звичайною людиною на лісапеді а то попривикали…
Киця Показати IP 1 Серпня 2013 14:02
по-перше вона була пяна в д.пу, лика не вязала, ви розберіться спочатку, а тоді пишіть тут маячню, а то розвелося тут депутатів, тріпло на тріплові
Вова Показати IP 1 Серпня 2013 14:07
"З її слів, орієнтовно о 21:00 вона разом із водієм та дитиною під’їхала до під’їзду свого будинку, повертаючись з «городу»" ось як витрачаються наші з вами лучани кошти, пяна дупутатка на службовому авто провокує конфлікт і вводить в оману громадськість.
Очевидець Показати IP 1 Серпня 2013 14:10
неправда, все зовсім не так було. головне перевернути все навиворіт і наробити лементу
Перехожий Показати IP 1 Серпня 2013 15:15
Дуже шкода, що інформаційний сайт, який би мав розповідати про події в місті та області перетворився на жовте видання.... а пану Григоренку перед тим як висвітлювати , будь-яку інформацію в ЗМІ варто, було б її перевірити... До речі, якби ця історія (свідками якої було достатньо людей) трапилась в європейській країні ДЕПУТАТ катя і пан Григоренко за такі речі заплатили би чималеньку суму моральної шкоди...
Байдужий Показати IP 1 Серпня 2013 23:53
На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група,яка встановила,що потерпіла та чоловік за кермом були у тверезому стані.автомобіль зареєстрований за двоюрідним братом потерпілої,який і був за кермом.
Очевидець Показати IP 6 Серпня 2013 06:49
Яка слідчо-оперативна група? Прибув патруль ППС, 3 молодих солдатика, взяли покази і пішли собі далі. Ви так розказуєте, ніби були там присутні. і в нетверезому стані був чоловік зі зброєю. Це бачили всі з наволишніх дворів. Та і хто придумав що в депутатши є водій і службовий автомобіль? Аби язиками почесати.
ПРИСТУПІ Показати IP 7 Серпня 2013 16:47
Коли ПРИСТУП, то потрібен ЛІКАР. Вона його отримала. Непротрібство, а не депутат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus