USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дітей забрали з табору відпочинку з «нелюдськими умовам».ФОТО.ВІДЕО

3 Липня 2013 13:28
Дітей забрали з табору «Оріон». Але, кажуть, не обійшлося без скандальних заяв з боку місцевих чиновників і нічних погроз дітям.

Сьогодні зранку батьки дітей, які потрапили на відпочинок в табір «Оріон» з «нелюдськими умовами проживання», замість одноіменного санаторію, зустрічалися з районною владою. Як стало відомо, відразу після зустрічі голова Камінь-Каширської РДА Іван Вовк терміново відбув в Луцьк для врегулювання цієї проблеми. Час від часу з людьми спілкувався його перший заступник Андрій Михалик, - інформують Вісті Каменя.

Зокрема, чиновник, під час розмови повідомив, що вже в цей момент вирішується питання переселення дітей в інший лікувальний заклад - санаторій «Лазурний», що в цій же області. Ситуація, кажуть, контролюється на рівні міністерства. Однак, для цього потрібна згода батьків. Андрій Михалик попросив дві години для повного врегулювання ситуації.

Нагадаємо - шістдесят дітей району поселили в аварійних будівлях з дірявими стелями, гнилою підлогою, жахливою антисанітарією та неякісним годуванням. Дізнавшись про це, батьки забили на сполох.

За словами батьків, вчора вночі на територію табору проникли особи, які називались правоохоронцями і залякували дітей, аби ті не розголошувли про умови свого перебування в таборі «Оріон».

Окрім того, як повідомив один з батьків, в табір приїжджав мер Бердянська, котрий оглянув заклад і, нібито, заявив, що в таких умовах, діти можуть повноцінно відпочивати.

Наразі стало відомо, що дітей, нарешті, забрали з «Оріону» і в цей момент вони вже їдуть в санаторій «Лазурний».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus