USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Луцьку: велосипедист потрапив під колеса авто

29 Вересня 2016 21:52
Через неправильно припаркований автомобіль у Луцьку мало не трапилося біди: велосипедист потрапив під колеса автомобіля, пише Волинь24.

Пригода трапилася близько 20:30 на вулиці Станіславського.

Автомобіль Peugeot Expert рухався вулицею Станіславського. Об’їжджаючи припаркований на узбіччі дороги бус, водій автівки не помітив і збив 16-річного хлопця-велосипедиста, який виїжджав на вулицю Станіславського з вулиці Вишинського.

Згідно з попередньою інформацією, аварія сталася саме тому, що бус був припаркований з порушенням правил: він стояв просто перед поворотом, на вулицю, з якої виїжджав велосипедист. Через це і водій, і хлопець на велосипеді не бачили один одного.

Доки на місце події приїхала поліція, водій буса зник з місця пригоди на своєму авто. Утім, очевидці події зафіксували номер машини.

Медики, які оглядали 16-річного потерпілого велосипедиста, заявили, що зовні пошкодження у нього незначні: подряпини на голові і побиті коліна. Утім, його забрали на ретельніше обстеження, адже в момент удару велосипедист відлетів на авто і пошкодив головою лобове скло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus