USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ДТП по проспекту Перемоги спричинила затори

27 Квітня 2016 10:26
Чималі затори спричинила ДТП неподалік стадіону «Авангард», машини не могли вільно рухатися на двох вулицях. А все тому, що водій легковика, не впоравшись з керуванням, в’їхав у бампер позашляховика.

ДТП трапилася сьогодні, 27-го квітня, близько 9:30 у Луцьку.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини водій позашляховика BMW розповідає, що правила дорожнього руху порушив власник машини Opel.

«Водій не впорався з керуванням і в’їхав у бампер. Зараз ми чекаємо спеціаліста, який оцінить вартість нанесеної шкоди й розійдемося «полюбовно», - запевнив чоловік.

На щастя, все обійшлося без жертв та травм.

Тим часом, доки учасники ДТП чекали на автомайстра, то затори виникли по проспекту Перемоги й на вулиці Клима Савура, звідки йде поворот до «Авангарду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
яяя Показати IP 27 Квітня 2016 11:19
Олені як їздили, так і їздять. Хоч і перехід закрили, все одно спішать
Лучанин до яяя Показати IP 27 Квітня 2016 12:39
А перехід тут був ні до чого. Це лише захист пішохода від неуважного (або ***) водія, але ж дороги від них та інші переходи не перекрили. Тобто вийшло чергове обмеження людей в правах та можливостях. А олені продовжують і далі пастися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus