USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екоінспекція взялась за волинську річку

2 Вересня 2013 17:05
Візуально обстежили екоінспектори річку Турію. Окрім того, відбірали проби води для визначення вмісту забруднюючих речовин. Нагадаємо, у воді біля берегів виявили велику кількість неживої риби.

Реакцією на події стало повідомлення держекоінспекції в області.

Так, у повідомленні йдеться: «По факту загибелі риби в річці Турія в межах міста Ковель відділом інструментально – лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Волинській області 2 вересня 2013 року було проведено візуальне обстеження річки та відібрані проби води для визначення вмісту забруднюючих речовин.
Про результати аналізів буде повідомлено додатково».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ковель Показати IP 2 Вересня 2013 20:27
Не смішіть, екологи. Скільки років проби берете. І що?! Позор...
За Варшавською треба обстежити притоки Показати IP 3 Вересня 2013 14:58
Подивилися б за мостом як там крутяги-жителі новобудов на Шевченка засерають притоку Турії... бо кожен же хоче мати ГОРОДСЬКИЙ туалєт з унітазом, а не нужник на вулиці з мухами... також поробили собі ванн, душів, стіральних машинок, але вигрібні ями не хочуть робити, щоб не викликати асенізаторів, то попроводили труб і то все лайно попадає в Турію!
Морячка Показати IP 3 Вересня 2013 16:59
Позор, не позор...але самі ковельчани глушать рибу, а потім дивуються "чому ж це риба пузом до верху плаває".... це вам має бути позор, якщо не вмієте нормально використовувати природні ресурси... А от щодо екологів, то вони постійно контролюють стан річки і штрафують винних у погіршенні якості води
Ковель до Морячка Показати IP 3 Вересня 2013 21:27
Шановна, Морячко. Скільки років штрафують? Рибі від цього легше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus