USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Градами» - по школах. Під час Першого дзвоника в Донецьку загинули діти

1 Жовтня 2014 18:33
У школах окупованого терористами Донецька 1 жовтня повинен був початися перший навчальний день. Бойовики в черговий раз проявили свою низовинну сутність, обстрілявши з «Градів» навчальні заклади. Діти загинули від обстрілів просто в коридорах і класах рідної школи. Про це повідомляють місцеві жителі. Про це повідомляє Преса України.

Перший дзвоник пролунав сьогодні в кількох школах Донецька. Однак буквально через кілька годин після початку занять, бойовики почали обстрілювати житлові квартали. Близько 10 ранку кілька снарядів потрапили в середню школу №57.

У цей час у навчальному закладі перебувало 238 осіб, з яких 70 дітей і 28 вчителів. Загинула як мінімум один вчитель і, за попередніми даними, 3 дітей загинули на місці в результаті осколкових поранень, близько 10 дітей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Також, снарядом, який розірвався поруч зі школою, вбило чотири людини, ще вісім поранені. Під час прямого попадання снаряда в маршрутне таксі, у ньому загинуло шість мирних жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Дончанин Показати IP 1 Жовтня 2014 20:07
коментар було видалено
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 20:24
Обстрілювали бойовики! То про що ви пишете, ватніки?! Навіщо нагнітаете обстановку, думаете, що хтось вам мае вірити, пишіть на рашу, козли.
111 Показати IP 1 Жовтня 2014 20:46
коментар було видалено
и.т.д. Показати IP 1 Жовтня 2014 21:27
14 20:27 Били целенаправленно, точно в школу, и били целенаправленно именно в то время, когда проводилось первое занятие. Буквально если бы они на 15 минут раньше ударили, все дети бы находились на общем построении этажом выше, на линейке. В результате обстрела - четверо погибших, среди них педагог. Она была убита во время Урока Мира. Осколок разорвал ее прямо на глазах детей, ее тело прикрыли матрасами. Убиты и двое родителей, дожидавшиеся детей у входа в школу. Еще один погибший - ополченец. Он, рискуя собственной жизнью, своим телом прикрывал отвод детей в бомбоубежище.
Анонім до и.т.д. Показати IP 2 Жовтня 2014 10:39
казки тобі писати та підпрацьовувати на расєйських сайтах. чи думаєш тут расєйський слухач!? це там ви можете лапшу на вуха розвішувати. всі знають що це ваші алкаші, наркомади, зеки терористи та расєйські військові душу дияволу продали. що творять уроди... я також вас проклинаю всіх і таких, як ти, за всі, ваші страшні гріхи перед людством....
угу, угу до и.т.д. Показати IP 2 Жовтня 2014 15:04
ооо-так це супермен просто, прикривав отвод(правда не знаю що це?) .це з якого твору, Гоголь видно написав?!
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 22:35
Немецкий сатирик Хаген Ретер: Хорошо что Путин не такой психопат как Буш иначе Киев был бы сейчас как Багдад
Дончанин Показати IP 1 Жовтня 2014 23:27
"Степь, чем дальше, тем становилась прекраснее. Тогда весь юг, все пространство, которое составляет нынешнюю Новороссию, до самого Черного моря, было зеленой невинной пустыней. Ничего в природе не могла быть лучше. Вся поверхность земли представляется зелено золотым океаном, по которому брызнули миллионы разных цветов." - Вопрос на засыпку: - Кто и когда написал эти слова? Подсказка: всякий закончивший школу обязан был прочитать эту цитату.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 09:39
НЕДОРОСІЯ , ПІ.ОРОСІЯ, ЛУГАНДОСІЯ оце рашисти і назвали, а лохи і підтримали. Зробили собі мертву зону дебі..и.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 10:06
Мы вами разрушенное восстановим. А вот как вы переживете эту зиму?
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 10:50
дивись щоб не вами недоросами, пі..ми. А за зиму не переживай, українці сильний та хазяйновитий народ, холодів не боїмося, бо в літку горілку не п'ємо, як в рашці, а працюємо, як біля хати так і в хаті. і на зло рашистам будинки утеплили, а там перейдемо на альтернативне опалення!!!
Кішка до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 12:32
Отож бо й воно...Жила я колись років 10 в Москві (чоловік там народився). Йдеш годин в 7 ранку на метро, а вони вже п"ють...От розум і пропили...
Анонім до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 12:48
ага кизяки
микола до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 13:25
як хату натопиш, кізячками чи блоками то хоч нагрієшся та тепло в хаті на цілий день, а от від рашиського дорогущого, бовтаного газу такого ефекту немає. переходжу на альтернативу це на 100;%.
ШЕВЧЕНКО до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 09:55
ДАУНЧАНИНУ ти хлопче, меньше по сайтах антимайдану-рашисько-фашиського шарся ,і списуй їх цитати, Гоголя знавці "історії" згадали. А ви хоч знаєте, що Безсумнівне психічне захворювання уразило письменника у віці 21 рік. У нього стали виникати нав’язливі ідеї. Розпад психічної діяльності геніального автора “Мертвих душ” почався вже в 1847 році. Російський психіатр Н. Н. Баженов у 1903 році писав: “У своєму найквітучішому віці цей пацієнт — типовий неврастенік з іпохондричними ідеями. Ймовірно, це йшло ще від дитинства, про що дають підстави думати ранні листи до батьків від 1821 року. На такому нестійкому нервовому ґрунті розвинулося справжнє психіатричне захворювання. Гоголь у другій половині свого життя стражав на розлад, котрий називають періодичним психозом у формі так званої періодичної меланхолії. Цікаво відзначити, що циклічний перебіг хвороби зовсім не залежав від його фізичних недуг і соматичного стану. Немає тут і марень у класичному розумінні цього терміна. Письменник був особою із вродженою невропатологічною конституцією. Його скарги на здоров’я в першій половині життя — це скарги неврастеніка. Протягом останніх 15–20 років життя він страждав на вищеназваний психоз. Ймовірно, життєві сили Гоголя були підірвані перенесеною в Італії малярією. Він помер під час приступу періодичної меланхолії від виснаження і гострого малокрів’я мозку із супутнім голодуванням. Смерті сприяло і неправильне лікування, зокрема кровопускання”. ТАКЩО любителю антимайдану, сепаратисту, давай своє щось згадай та від себе. Погано в школі вчився, погано. діти Незалежної України вчать Т.Г. Шевченка!!!! Для них найкращі вірші сьогодні -це вірші Т.Г. ШЕВЧЕНКА!!!!!
Анонім до ШЕВЧЕНКО Показати IP 2 Жовтня 2014 10:00
БРАВО!!!!
Кішка до ШЕВЧЕНКО Показати IP 2 Жовтня 2014 10:03
Боюся, що воно, убоге, не знайде, що вам відповісти..."умом не вышел..."
Дончанин до ШЕВЧЕНКО Показати IP 2 Жовтня 2014 10:04
Естественно что подобный бред будут писать те, кому поперек горла стоят такие вещи как "Мертвые души". А вот ты так и не посмел указать, с какого произведения взята цитата. Думаю, что разумные люди понимают, почему ты это сделал.
Кішка до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 10:06
"так и не посмел указать" - тьху на тебе!
ШЕВЧЕНКО до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 10:55
іди в сра..у зі своїми хворими цитатами. та тягайся з алкашнею з недоросії -це твоя публіка. вони з успіхом для тебе, такий розум послухають.
Борис Крутиер до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 11:10
сьогоднішній расєйська лозунг: "Раньше мы заблуждались, что идем правильным путем, теперь — что особенным" Борис Крутиер
марта до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 12:32
слухай ніщерос, недорос , даунчан чи як тебе- це все, що ти знаєш-"Тарас Бульба". Н.В.Гоголь. 1835 г.?????????????????????????????
марта до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 19:09
Бред? Так ти афтобіографії Гоголя в школі не вивчив!.оце так.а харохориться, та взагалі яким місцем витвір Гоголя- Тарас Бульба до історії? Не скажеш,хоча знаю,цеж мід росіїї каркнув ,а такі ,як ти підхопили.
Бібліотекар до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 09:58
Та всі читали, не сумнівайся...Просто треба ще пам"ятати в якому році Гоголь все це писав!
Дончанин до Бібліотекар Показати IP 2 Жовтня 2014 10:00
В каком году? Когда он эти слова писал, понятия "Украина" еще не существовало.
Кішка до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 10:05
Бач, а воно тут як тут...Вже ж казали - "Чемодан, вокзал, лугандон!"
Дончанин до Кішка Показати IP 2 Жовтня 2014 10:08
Киска, сколько раз повторять тебе и тебе подобным: Чемодан, вокзал, СШП! Ибо даже в Польшу вас не пустят.
Филолог до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 10:15
Родиной души своей Гоголь назвал Италию. Неужто он теперь итальянский прозаик?
ШЕВЧЕНКО до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 11:00
Ми розуміємо недоросе, Що справа тут зовсім не в тому, що з відділенням України Росія втратила значну частину "своєї" території. А в тому, що разом з територією Росія втратила і частину "своєї" історії. Причому не просто якусь окрему епоху, а найголовніше - початковий період своєї історії, її витоки.  Історія Київської Русі належить саме українцям хоча б тому, що ця держава виникла на території України, тут розташовані всі значні пам'ятки тієї епохи, а "стольний град" Київ є столицею України.Втім втрата Росією нібито "своїх споконвічних земель" це лише пів біди. Набагато гірше те, що після  відділення України російська історія набула вельми непривабливий вигляд. Бо виходить так, що Київська Русь (вона ж - Україна-Русь) свого часу завоювала всю європейську частину Росії, і - о, жах! - змусила платити данину племена, що стали згодом предками росіян! Більше того, Київ піддав асиміляції всі ці народи, зробивши їх частиною давньоруської "народності"! Таким чином, Київ протягом двох століть володів землями майбутньої Росії і панував над предками росіян!Перед росіянами постала серйозна дилема: з якого моменту відраховувати історію Росії. Адже якщо Київська Русь - це Україна , то коли ж тоді почалася історія Росії? З 1147, коли в літописах вперше з'явилася згадка про Москву, столицю сучасної Росії або з кінця 12 століття, коли піднялося Володимиро- Суздальське князівство або з початку 14 століття, коли великокнязівський престол був перенесений до Москви?
Кішка до ШЕВЧЕНКО Показати IP 2 Жовтня 2014 12:27
Знову БРАВО!!! Але воно, недалеке, боюсь, нічого не зрозуміло...М.Твен колись просив не сперечатись з ідіотами, щоб не опуститись до їх рівня.Бо там вони задавлять вас своїм досвідом. То Ви на нього забийте, бо нізким сперечатись...
Дончанин Показати IP 1 Жовтня 2014 23:35
коментар було видалено
вдв Показати IP 2 Жовтня 2014 01:53
У школах окупованого терористами Донецька ....... Однак буквально через кілька годин після початку занять, бойовики почали обстрілювати житлові квартали. Неможу зрозумiти то вони по собi з градiв стрiляли !!!???
Анонім до вдв Показати IP 2 Жовтня 2014 06:31
коментар було видалено
Луганчанин до вдв Показати IP 2 Жовтня 2014 06:40
Ага, и по своим детям.
Дончанин до вдв Показати IP 2 Жовтня 2014 07:26
коментар було видалено
Доктор до вдв Показати IP 2 Жовтня 2014 09:47
Не по собі! Всі вони заслані казачки, отже і житло у них в чужій країні...
Анонім до Доктор Показати IP 2 Жовтня 2014 10:15
Доктор тебе уже не поможет...
777 Показати IP 2 Жовтня 2014 02:24
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 09:34
сльози матерів та всього українського народу на камінь не впадуть.
Мимими Показати IP 2 Жовтня 2014 10:55
Лугандонодаунецкие уебки расстреляли детей не дрогнув то ли с целью провокацию очередную учинить, то ли ..., да хрен его знает, аналогов поведения и методов этих дебилов нет, ну может если в мрачные времена средневековья оглянутся то что-то похожее найдется.
міла до Мимими Показати IP 2 Жовтня 2014 13:28
щоб їх рід на весь вік так страждав, як наші українські люди. щоб на них китайці та німці напали та облилися вони слізьми, як ми. може тоді прозріння наступить. смерть путіну та його ушльопкам!!!
777 Показати IP 2 Жовтня 2014 14:11
Дебiли!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus