USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колектив «Волиньстандартметрології» «збунтувався» проти керівника

24 Квітня 2013 11:58
Державне підприємство «Волиньстандартметрологія» піддалося рейдерському захопленню, - стверджують працівники. У понеділок 22-ого квітня без будь-якого офіційного представлення чи попередження з боку влади до виконання обов’язків генерального директора приступив новий керівник. Трудовий колектив бунтує і вважає це рейдерством.

Про це 24-ого квітня кореспондента «ВН» повідомив начальник метрологічного центру ДП «Волиньстандартметрологія» Микола Кучеренко.

У ЗМІ поширилася інформація про зміну виконувача обов'язків генерального директора ДП «Волиньстандартметрологія». Як стало відомо кореспонденту «ВН», і справді 22-го квітня на підприємство без офіційного попередження прийшла невідома особа, яка заявила, що є їх новим директором.

На жаль, а ні з новопризначеним, а ні з екс-директором, нашому кореспонденту поспілкуватися не вдалося. Як пояснили, - через надмірну зайнятість цих осіб. Натомість, розповісти про ситуацію погодився начальник метрологічного центру ДП «Волиньстандартметрологія» Микола Кучеренко: «У понеділок приходить невідома нам абсолютно особа і приносить два накази. Копії точніше з Міністерства економічного розвитку про те, що Тетяна Анатоліївна (Тетяна Єрко - виконувач обов'язків генерального директора ДП «Волиньстандартметрологія» - «ВН») звільнена від обов’язків, а він, Віктор Микулишин - призначений. І відразу пред’явив трудову книжку, де написане місце його останньої роботи – Золочівська РДА Львівської області. Працював у секторі зі зв’зків з громадськими організаціями, чи що. Секретарю сказав, аби вона відкрила кабінет, бо він - новий директор. Кажуть йому почекайте, бо Тетяна Анатолівна на нараді. Але він наполіг на своєму і молода секретарка йому відкрила двері. Він сів у крісло директора і став чекати на неї Тетяну Єрко».

Зауважимо, Тетяна Єрко - виконувач гендиректора ДП «Волиньстандартметрологія» уже більше року, двічі за цей час облдержадміністрація подавала її кандидатуру на затвердження повноцінного директора, утім, безрезультатно. Натомість нині одного виконувача обов'язків змінюють на іншого - колектив, мовляв, не розуміє такої ситуації.

За словами Миколи Кучеренка, про зміни попередньо не знав ніхто. Як з’ясувалося, Тетяну Єрко звільнили від виконання обов’язків гендиректора ще 18-ого квітня. 20-ого проводили суботник на підприємстві, а 22-ого вона була на нараді ОДА і весь цей час вона нічого не знала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Працівник ДП Показати IP 24 Квітня 2013 12:45
Як кажуть "пока верстался номер" міністр відмінив свій ганебний наказ і "новоспечений" керівник відбув на свою історичну батьківщину
БОЛД Показати IP 24 Квітня 2013 14:31
...це куди до лемків?
Журналістам VN Показати IP 25 Квітня 2013 15:15
Ви дивіться чим ілюструєте свої новини, якгого дідька всунули лого американської футбольної команди Oakland Raiders? :)
о це так новини до Журналістам VN Показати IP 26 Квітня 2013 00:46
вже вкотре переконуюсь в тому що журналісти ВН недоучки і статті іхні повна фігня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus