USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куди «іменем закону» виселили сім’ю волинян з дітьми.ФОТО

5 Листопада 2013 17:04
Хворих малят з Нововолинська, які стали жертвами «квартирного мафіозі», влада кинула напризволяще, - повідомляє «ПроНовік».

Поки обласна міліція розслідує його численні оборудки, обласна прокуратура перебіг розслідування контролює, виконавча служба тим часом розписала по пунктах: як виставити двері, як повантажити меблі й вивільнити для шахрая чергову квартиру.
ЧИТАТИ ЩЕ: НОВОВОЛИНСЬКА МІЛІЦІЯ СПРОСТУВАЛА ЗВИНУВАЧЕННЯ В БЕЗДІЯЛЬНОСТІ
Нагадаємо, міський і обласний суди ухвалили виселити двох жінок і двох малюків просто на вулицю. І то негайно, без відтермінування.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ЖІНКУ З 2 ДІТЬМИ «ІМЕНЕМ ЗАКОНУ» ВИСЕЛИЛИ НА ВУЛИЦЮ. ФОТО
Як інформує «ПроНовік», Нововолинська влада виявилася дещо гуманнішою, надала їм так зване соціальне житло у селищі Жовтневому. І відписалась у різні обласні та столичні інстанції: мовляв, ордер видали, дах над головою соціально вразливій родині забезпечили, а далі нас не обходить, - йдеться у повідомленні.

Журналісти видання вирішили подивитись, як же виглядає цей «дах». Разом із депутатом Волинської облради Євгенієм Недищуком поїхали у селище Жовтневе. Тут, по вулиці Грушевського, 6-1, і «прописала» нововолинська влада важкохворих дітей.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
житель Показати IP 5 Листопада 2013 17:17
Спасібо вєрному БЮТівцю, кавалєру міжнародного ордену Миколи Чудотворця «За примноження добра на Землі» (серпень 2005) Сапожнікову Віктору Борисовичу за воїстину чудотворну турботу про нещасних людей. Покійний тато, Борис Ісаакович, прекрасна людина, хай добром згадується ім'я його, напевно, в могилі перевертається. Ганьба!!!
жителька ) Камишникова Показати IP 5 Листопада 2013 21:34
Люди, там газу НЕМА, світла НЕМА, води НЕМА, туалет надворі - РУЇНА. Кухні НЕМА. Каналізація ПРОГНИЛА і СТРАХІТЛИВО СМЕРДИТЬ з-під підлоги. А це ж хворі ДІТИ!!! Пічка є допотопна, вчадіти можна. Ганьба міській владі за таку гнилу гуманність.
мама Показати IP 6 Листопада 2013 08:51
Влада має захищати інтереси дітей, навіть якщо батьки зробили помилку. Ганьба такій владі (і не тільки міській) і прокуратурі і всім... таке наше гниле суспільство, що діток хворих не можемо захистити... страшно жити...аферист ще своє отримає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus