USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Літак, що розбився на Волині, розламався на дві частини

10 Жовтня 2013 16:05
Літак, який сьогодні зазнав аварії біля села Скулин Ковельського району , розламався на дві частини при заході на посадку. Про це розповів з місця аварії прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Олег Лісовецький, - інформує «Сегодня».

Нагадаємо, сьогодні вранці на Волині бiля села Скулин Ковельського району впав літак. Міліція і пожежники приїхали, коли рятувати було нічого і нікого.

«Судячи з залишків авіазасобу, це був звичайний «кукурузник», який при заході на посадку зачепився за меліоративну канаву і розламався надвоє, - розповів прокурор.

У той же час працівники сільради кажуть , що цей літак давно стояв у полі - за вісім кілометрів від села. Однак ніхто не знав про його призначення.

Невдовзі після авіакатастрофи ЗМІ повідомили, що літак, можливо, перевозив контрабанду, оскільки навколо нього було розкидано багато сигарет білоруського виробництва.

Як повідомили у прес-службі волинської міліції, за фактом падіння легкомоторного літака АН-2 неподалік від села Скулин Ковельського району на Волині розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 281 (порушення правил повітряних польотів, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування проводить Ковельський лінійний відділ УМВС України на Львівській залізниці. Процесуальне керівництво розслідуванням здійснюватиме група процесуальних керівників на чолі з волинським прокурором із нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus