USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Луцького таксиста засудили за квартирну аферу

16 Вересня 2014 14:33
За ґратами лучанину не звикати. У свою кримінальну біографію чоловік вписав ще один епізод.

Працював зловмисник водієм таксі в обласному центрі. Спілкуючись із пасажирами, він цікавився їх життям та проблеми. Коли один із клієнтів розказав таксисту, що хоче орендувати житло, то спритник радо погодився йому допомогти: мовляв, сам здає квартиру, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Наймач, приставши на всі умови, відразу дав чоловікові три тисячі гривень завдатку (оплата за двомісячну оренду помешкання). Однак уже наступного дня спритник знову здав цю ж квартиру в оренду іншій людині, отримавши півтори тисячі гривень за місяць проживання.

Яким же було здивування обох наймачів, коли вони дізналися, що їх ошукали. Із заявами вони звернулися до правоохоронців. За фактом скоєння правопорушення слідчий відділ Луцького МВ УМВС України у Волинській області відкрив кримінальне провадження. Таксиста оперативники затримали, а матеріали справи скерували на розгляд до суду.

Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив чоловіка до одного року позбавлення волі, довівши його винну у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гість Показати IP 16 Вересня 2014 14:42
на фронт його!
це автомайдан Показати IP 16 Вересня 2014 21:43
Це Щупак - член автомайдану волині. В нього всього 6 судимостей. Їздить на бежевій 8-ці. Ще той андон.
Щупак Олександр Показати IP 16 Вересня 2014 23:30
Ніхто мене не посадив, а я їздив і далі буду їздити. Кончик рулить!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus