USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Магазин Порошенка підірвали, праворадикали погрожують новими вибухами

30 Травня 2015 12:11
Праворадикали взяли на себе відповідальність за вибух магазину в Києві. Свій вчинок вони пояснили протидією українському президенту і пообіцяли нові вибухи.

Радикали з організації Kiev Diviϟion взяли на себе відповідальність за підрив магазину Roshen в Києві, - про це інформує Хроніка.info.

У своєму відеозверненні вони розповіли, що «бойовики заклали вибуховий пристрій в магазин, що належить зухвалому диктатору Петру Порошенку», - повідомляє видання з посиланням на «Вести».

«Населення вмирає, а його бізнес виріс в 18 разів. Закликаємо всіх праворадикалів знищувати бізнес легітимного обраного окупанта. Чекайте нових вибухів », - каже чоловік на відео.

Джерела «Вістей» в радикальних колах підтвердили версію, озвучену організацією.

«Хлопці заклали безоболонковий саморобний вибуховий пристрій під магазин і після цього навіть виклали відео з визнанням в одній з соцмереж, але через короткий проміжок часу його видалили, очевидно, злякалися, що їх знайдуть», - розповіло джерело.

З його слів, радикали, які влаштували вибух, дотримуються тієї ж ідеї, що і група «Реванш», яка стала відома завдяки своїм акціям проти магазинів Roshen президента. Суть їх ідеї така: поки українські військові ллють кров, захищаючи кордони держави, Петро Порошенко багатіє за рахунок своєї шоколадної фабрики в Росії.

До слова, як повідомив депутат Київради і захисник радикалів Марк Гресь, в цьому вибуху не брали участь члени групи «Реванш».

«Лідери« Реваншу »хоч і втекли з-під домашнього арешту, але, як уже писали« Вести», у них немає можливості організовувати такі акції. Вони - ніби під «ковпаком», - зазначив Гресь.

Групу «Київ Division» навіть у радикальних колах називають некерованою - у неї немає конкретного лідера, а всі свої акції вони влаштовують спонтанно, подейкують, що вони є звичайними погромниками.

Раніше акції, спрямовані проти магазинів Петра Порошенка здійснювала група «Реванш». Під час обшуку в приміщенні, де група збиралася, виявили та вилучили п'ять гранат, чотири електродетонатори, дві тротилові шашки. Слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 29 травня в районі метро Мінська загорівся один з магазинів компанії Roshen. Міліція кваліфікувала сьогоднішній нічний вибух як хуліганство.

Магазин вже піддавався нападу взимку 2015 - 5 січня зловмисникам не вдалося розбити фасадне скло і проникнути в магазин, в результаті чого був облитий і підпалений фасад магазину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Штефан, Луцьк Показати IP 30 Травня 2015 13:10
Робота ФСБ.
Анонім до Штефан, Луцьк Показати IP 30 Травня 2015 14:37
Не наговаривай на ФСБ. Это вы сами Петю выбрали президентом.
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 30 Травня 2015 17:39
Штефан.Луцьк, вона ж пані Наталка Семенівна дуже розумна, вона у Московському МГЕМО вчилася, зараз має свого притулка для собак у Нововолинську. Пані Наталка Семнівна(Штефан,Лууцьк) знає що говорить!
Лол Показати IP 30 Травня 2015 13:12
Догрався
Mik (галицька миша) Показати IP 30 Травня 2015 13:25
"Пiдходить до хати дiдусь волохатий, одразу вiкно вiдшукав. Крiзь нього у хату вiн ки нув гранату, i ручки та нiжки усiм обiрвав." (З пiсеньки, з ТБ-програми "На добранiч, дiти!") Можна переробити останнiй рядок: "I нашому Пєцi усе зруйнував".
Анатоль_ до Mik (галицька миша) Показати IP 30 Травня 2015 17:42
Яка пані Наталка Семенівна спритная! Тільки шо була Штефаном,Луцьк а тепер вже вона під ніком Мік(галицька миша) коментує своє умозаключєніє!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 30 Травня 2015 19:59
хватить вже ту Наталка Семенівна піарити. тобі зайнятись немає чим? по іп вичислимо, повістку пришлемо.
Анатоль- до Анонім Показати IP 30 Травня 2015 21:12
Пані Наталка Семенівно, ви шо лякаєте вже чесних людей?
Mik (галицька миша) до Анонім Показати IP 31 Травня 2015 05:24
Анатоль 3,14***ас.
Анатоль_ до Mik (галицька миша) Показати IP 31 Травня 2015 12:34
А ви тоді хто такая у Нововолинську?
Mik (галицька миша) до Анатоль_ Показати IP 2 Червня 2015 10:33
Жодного разу не бував у Нововолинську.
УКРОП Показати IP 30 Травня 2015 15:07
Молодці хлопці, бо воно так і є , вибрав лохторат собі бандюгу, який проводить геноцид українського народу- заяв війну на сході, шоколодник ср...ний.
07 Показати IP 30 Травня 2015 15:26
Украіно вставай проти Пороха ,Яйценюка,Турчинова,Парубія,які знищують свій народ , а прикриваються Росією.Війна ім вигідна ,а молоді хлопці гинуть за іх бізнес і надприбутки, які вони отримують.Люди подумайте кого ви вибрали?( оккупанта)
Анонім до 07 Показати IP 30 Травня 2015 20:01
ніхто не встане, - майдани організовуються олігархами, для цього потрібні і гроші і контроль над телеканалами. а поки що порошенку і коломойському це не потрібно. так що ніякого майдану не буде.
Олеся Показати IP 31 Травня 2015 23:39
Браво Анонiм та 07! Дякую за те що повертаэте менi вiру в здоровий глузд украiнцiв. Побiльше б таких!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus