USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Маршрутка з Волині потрапила у ДТП на Львівщині

2 Травня 2011 11:36
Пасажирський автобус «Ковель – Трускавець» 30 квітня скоїв ДТП у Львівській області: травмовано семеро людей.
На міжнародній автомобільній дорозі державного значення Львів – Рава-Руська водій автобуса БАЗ А-079.23, який рухався за маршрутом Ковель-Трускавець, 46-річний житель Ковеля Волинської області, за технічних причин не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини дороги у кювет, де автобус зіткнувся з деревом. Про це повідомляє Кореспондент із посиланням на прес-службу управління ДАІ у Львівській області.
У результаті цієї автопригоди транспортний засіб отримав значні технічні пошкодження, а сім пасажирів автобуса, серед яких 14-річна школярка, отримали травми різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані до лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова та у Жовківську центральну районну лікарню.
На момент пригоди в салоні автобуса перебувало 16 пасажирів.
За фактом ДТП проводиться розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 2 Травня 2011 23:53
Дякуючи якості наших доріг(всім відома ділянка дороги Червоноград-Жовква-Куликів) , автобус потрапив у вибоїну, внаслідок чого відрубало болти, які відповідають за рульове, яке відмовило і автобус понесло вправо. Це дякуючи майстерності досвідченого водія, який зумів уникнути лобового зіткнення з деревом та ще й так загальмувати, щоб не перекинувся автобус вдалося уникнути жертв. Адже всі потерпілі з відносно легкими травмами. А ще викликає запитання якість «еталонів»…
міля Показати IP 3 Травня 2011 19:11
Напевно у цей час водій ще й курив, рахував гроші, розмовляв по мобілці, як завжди буває. За логікою Сергія на кожній ямі повинні траплятися пригоди.
іі до міля Показати IP 4 Травня 2011 20:50
якщо не знаєш то не говори- там дорога як після війни!!!!! нам пішком можеш вбитись!!!!!!!!
Папік Показати IP 12 Травня 2011 08:36
Хоча справжньої причини ДТП я не знаю, однак погоджуюсь з тим, що причиною аварії дісно могло бути неякісне, мяко кажучи, покриття дороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus