USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція заперечує, що у Ковельському СІЗО різали вени

15 Серпня 2011 10:01
Правоохоронці стверджують, що голодування, оголошене утримуваними ізолятора тимчасового тримання Ковельського міськвідділу МВС, - всього лиш провокація.

Про це йдеться у повідомленні, яке 13 серпня поширив ВЗГ УМС України у Волинській області.

Правоохоронці повідомляють, що після того, як в інтернеті з’явилася інформація про те, що «начебто в приміщенні ізолятора тимчасового тримання Ковельського МВ 12 утримуваних осіб оголосили голодування на знак протесту проти порушення їх конституційних прав, не менше п’яти осіб порізали собі вени», в ізолятор направили мобільну групу міліціонерів.

«Під час перевірки встановлено, що утримувані в ІТТ Ковельського МВ підсудні створили провокацію голодування, оскільки вони відмовились від прийому їжі, яку їм надавала адміністрація ізолятора/ Але в камерах залишились продукти харчування отримані від родичів - хліб, цукор, сало, ковбаси та інше. Ці продукти утримувані продовжували споживати», - йдеться у повідомленні.

«Причиною невдоволення стали висловлювання одного з підсудних, щодо необ’єктивного, на його думку, розгляду справи», - кажуть правоохоронці.

Фони додають, що «факт нанесення собі тілесних ушкоджень утримуваними не підтвердився».

«Крім мобільної групи, в ІТТ Ковельського МВ було здійснено обхід представниками Ковельської міжрайонної прокурори та керівництва Ковельського міськвідділу, в ході якого всі скарги утримуваних взято до уваги», - йдеться у повідомленні міліції.

«За дорученням Ковельської міжрайонної прокуратури місцевою СЕС було проведено перевірку ІТТ Ковельського МВ щодо умов тримання, під час якої суттєвих порушень не виявлено», - кажуть в обласному УМВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus