USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мінери з Волині «вийшли» на всеукраїнський рівень

23 Травня 2013 16:04
Невідомий волинянин телефоном повідомив про замінування Верховної Ради.

Про це пише Gazeta.ua.

Учора до Печерського РУ ГУМВС України у місті Києві з мобільного телефону зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що він залишив біля будівлі Верховної Ради України вибухівку.

«Повторно, приблизно через 15 хвилин, із того ж мобільного телефону надійшло повідомлення про закладення вибухівки біля будівлі Верховної Ради України, при цьому невідомий назвав ім'я та прізвище, а також те, що він ніби-то проживає у Києві і вказав адресу», - зазначили правоохоронці.

Проте вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявили. Особу, яка повідомила про замінування, поки що також не встановили. Відомо, що дзвінок із мобільного телефону здійснили з території Волинської області.

Наразі тривають слідчі дії. СВ Печерського РУ розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 259 КК України.

Нагадаємо, влітку 2012-ого року луцька міліція затримала особу, яку підозрюють у неправдивому повідомленні про замінування Волинської облдержадміністрації та луцького вокзалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus