USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Музиканти «Скрябіна» показали кліп з двома загиблими співаками

3 Липня 2015 23:49
Сьогодні вітчизняний шоу-бізнес шокувала новина про трагічну смерть українського співака Владислава Левицького, який загинув у автокатастрофі.
Як відомо, творчий шлях Левицького розпочинався із загиблим фронмтеном гурту "Скрябін" Кузьмою в одному з музичних телепроектів.

Музиканти колективу відшукали запис, на якому Кузьма та Владислав виконують разом композицію "Старі фотографії" на сцені Львівської Опери. Запис зробили у квітні 2011 року.


Відео з'явилося на офіційній сторінці гурту "Скрябін" у соцмережі. Запис датується квітнем 2011-го року Прихильники покійних співаків у коментарях висловлюють жаль стосовно раптової смерті двох зіркових друзів.

Також шанувальники творчості Андрія та Владислава зазначають, що жахливі смерті музикантів мають трагічну схожість: Левицький пішов із життя рівно через п'ять місяців після Кузьменка, потрапивши також у фатальну ДТП.

Вчора пішов життя в ДТП львівський музикант, творчий шлях якого розпочався з Кузьмою ще в Шансі — Василь Левицький, відо...

Posted by Скрябін (офіційна сторінка) on 3 липня 2015 р.

Нагадаємо, український співак Владислав Левицький загинув у ДТП поблизу Золочева на Львівщині. В авто була його рідна сестра Наталя з донькою. Не вижив ніхто. Йому було лише 30 років

"Тільки чекай" Владислав Левицький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Липня 2015 08:10
Традиция - великая штука: Черновол, ...., Скрябин, ..., Левицький. Кто следующий?
віра до Анонім Показати IP 4 Липня 2015 09:21
Ти про. ШТО. убогий?! Вічна пам'ять, хлопці, спочивайте з Богом! Шкода, що таланти йдуть від нас............
Анонім до віра Показати IP 4 Липня 2015 10:14
Да просто все они весьма не устраивали свидомых и погибли в автокатастрофах ибо открыто убивать их нельзя было. Или ты этого не понимаешь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus