USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Черкащині горять цистерни з пальним

22 Серпня 2014 10:30
11 цистерн із пальним, які зійшли із залізничної колії, уже чотири години палають в Городищі на Черкащині. Про це інформує ТСН.

У розпорядженні ТСН.ua з'явилося ексклюзивне відео із масштабної пожежі, що сталася сьогодні, 22 серпня, о пів на сьому ранку неподалік залізничної станції у райцентрі Городище на Черкащині.

Там із рейок зійшли 20 із 35 вагонів складу вантажного поїзда. 11 цистерн із нафтопродуктами загорілися, - повідомили в обласному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Тим часом очевидці повідомляють, що вогонь перекинувся на сусідню господарську будівлю, густим чорним димом окутані приватні житлові будинки. Неподалік аварії, всього за 200 метрів, розташована АЗС.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus