USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На директора волинського інтернату тиснуть

21 Листопада 2014 11:51
Питання щодо тиску на директора Іваничівської школи-інтернату підняли перед депутатами Волиньради.

Відповідний депутатський запит оголосив під час 31 сесії облради 21 листопада оголосив депутат Юрій Лазаренко.

З його слів, на директора закладу чинить тиск обласне управління освіти з тим, щоб директорка перейшла на опалення твердим паливом, яке за розрахунками дорожче за газ. Інвестор, з його слів, підписав меморандум, в якому йшлося про те, що вартість гігакалорії тепла буде нижчою.

Депутат просить провести енергоаудит та перевести питання у правову площину.

Депутати запит не підтримали.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, директор однієї із шкіл-інтернатів у Іваничівському районі Волинської області для опалення закладу використовує газ, свідомо ігноруючи нещодавно встановлений з метою економії котел на твердому паливі.

Зі слів голови Іваничівської РДА Андрія Бадзюня, він неодноразово зустрічався з директором вищезгаданого інтернату Людмилою Лазаренко, щоб обговорити це питання. Та все марно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
лучани Показати IP 21 Листопада 2014 11:56
Дроба потрібно розвантажувати,заскладувати ,сушити. Потрібно мінімум три кочегари на зарплаті з податками. Директор добре рахує,ща газ буде дешевший та зручніший. Чиновники хочуть за чужий рахунок собі галочку заробити по лже-енергозберіганню.
Анонім до лучани Показати IP 21 Листопада 2014 12:30
Ви правi на 101%! Щодо енергоаудиту, то його скрiзь треба проводити, а потiм економiю запроваджувати. А то скоро на дахи будуть класти солому замiсть щебеню i казатимуть "Так дешевше". I ще начальника управлiння змiнити, починає нервувати по троху вже iнших депутатiв, бо говорити добре вмiє, а толку навiть не нуль, а мiнус одиниця. Пляма на рейтингу Бориса Загреви, а не начальник!
102 Показати IP 21 Листопада 2014 12:05
Якщо директор не може справитися - геть, незамінних не має.
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 12:07
А депутат Юрій Лазаренко і директор інтернату Людмилою Лазаренко - це що, одна мафія?
до Аноніму до Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 12:15
депутат Юрій Лазаренко і директор інтернату Людмила Лазаренко - це мама й син. А от одна мафія чи одно кодло - то треба розбиратися.
Karp до до Аноніму Показати IP 22 Листопада 2014 11:37
Яка мафія? Ну народ... Як можна так безрозсудливо висловлюватись? Чув дзвін, але не знаю де він))) Ви хоч щось знаєте про цього Лазаренка? Для початку почитайте в інтернеті його інтерв'ю, виступи в облраді. А якщо мало, то в Нововолинськ, на Пирогова,1. Там його робоче місце. Він радо прийме і побалакає з усіма бажаючими. Після цього зрозумієте, що якби таких людей з десяток в облраді, то усі волиняни б це помітили. Лазаренко Юрій - це патріот, його мишлення дивувало ще всіх в школі (до речі вчився він в ліцеї, яким зараз керує, і, повірте, ні для кого не секрет, що ліцей повертає свої освітні позиції, які були тільки при Гошовському). Такі люди вміють не тільки кричати з трибуни, його інноваційні ідеї вражали як учителів, так і професорів. Він запросто міг стати мільйонером в 25 років. Але він обрав тяжчий шлях, але патріотичний. Зовсім не дивно, що він зміг провести енергоаудит однієї школи. Можу поспорити, що за добу він зміг би дати повну картину в області, причому не тільки як економити, а і підказав би як заробити. І зовсім не дивно, що він це питання піднімає на сесії, знаючи навіть що не підтримають. Це сміливий і чесний борець. Такої справедливості і хоробрості не мав ніхто в класі(мав честь з ним вчитись 2 роки). Таких людей треба на керівні посади в сбу, от він показав би хто і де та мафія. Слідкуйте за ним в пресі, цей ще покаже. Слава Украіні!!!
Анонім до Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 12:17
А чия фірма енерголозу сіє? А як земелька після цього?
вiдповiдь до Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 12:35
А земелька дорожча i придатнiша для будiвництва.
волиняка до Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 12:48
він її син
Анонім до Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 13:41
звичайно що ні. це ж просто син працював в тій школі на 4 посад і саме для нього була створена посада економіста, і саме він працював педагогом з дітьми не маючи педагогічної освіти і ще на диво він числився водієм там же, тільки о диво як це все вспівала одна людина. ну звісно там нема ніякої мафії, так маленький сімейний біснес був, в державному закладі, на скалічених дітях.
Лось до Анонім Показати IP 23 Листопада 2014 18:16
Це просто його мама, але в даному випадку, він-депутат облради і вирішити питання треба об"єктивно. анАнім, в тебе сім"я є?:) пам"ятаєш в "джентельменах Удачі" василь Алібабайович питав" У тебя папа, мама бил? пачему же ти злой такой, как сабака?" :)
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 13:45
От банда-це капец.І,голвне кргом всі люди Янека. Про що ще можна говорити.Значить вам простим людям треба їх всіх гнати ломакою і добярче гамселити по спиняці. Цю кругову мафію.
обс Показати IP 21 Листопада 2014 14:59
хіба бандзюнь ще голова рда
Алла Корнiйчук Показати IP 21 Листопада 2014 20:44
Не хочу нiкого образити та валентина ярославiвна справдi дуже тиснуть на людей, хоч я її дуже поважаю все одно.
Лось до Алла Корнiйчук Показати IP 23 Листопада 2014 18:17
Людмила Ярославівна, єслі шо:)
Седлищенська красуня до Лось Показати IP 23 Листопада 2014 19:20
Ви той самий Лось? А чому Людмила Ярославiвна?
Лосю до Лось Показати IP 24 Листопада 2014 16:52
Людмила Ярославiвна - це Л. Плаху...й? Просто плахотна тепер так пiдписується.
вдв Показати IP 22 Листопада 2014 18:02
давайте на дiтях економити, всеодно за них нема кому заступитись, а коли виростуть ми iх ще в АТО пошлем хай вмирають за Украину . А може для економii розвалим вiли Порошенка, Яценюка и т.д. в них хати бiльшi нiж iнтернат. Або пiдселим дiтей з iнтернату щоби економити газ
Лось Показати IP 23 Листопада 2014 18:22
Де ж ви, люди, тго вугілля наберетесь?:) Схід прос"рали. З Ахрики (Південної) возити не будем-обіс"ались. А газ буде, ті манси Росії відомі давно. Ви шо, нашої держави не знаєте- перейдемо на вугілля- подорожчає зразу воно! перейдемо на торф- підскочать ціни зразу! так і з дровами буде і з соломою. Гунчик - мусить . Він рупор, інакше його знімуть.
Анонім Показати IP 26 Листопада 2014 08:57
Юра лазаренко і його мама- це Ліса Аліса Й кіт Базіліо. Цю парочку вже вся Волинь знає.Ніяк Люстрація до них не дійде!
волинянка Показати IP 26 Листопада 2014 10:47
Яка там люстрація? Людмила Лазаренко вже давно приватизувала Іваничівський інтернат! Ви ще цього не знаєте7
Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 14:43
Іваничі добре знають сімейку шизофреніків Лазаренків . Мамця 30 років керує школою інтернату . Накрала так багато ,що купила двохповерховий будинок за 107 тис. доларів та іномарку за 30 тис. доларів. А синочок Юрцьо вчився в школі номер 1 . Вчився на двійки . По два роки сидів у кожному класі . мати думала забирати його у свій інтернат. Т а гроші роблять все. Всадила його у Нововолинський ліцей. За гроші купила золоту медаль. Його учителі називали дурбецалом. за накрадені гроші заперла його до інституту. Ні на яких роботах довго його не тримали, бо бачили ,що дурень. Нарешті він опинився у школі інтернаті.був вихователем. У школі їв і спав ,бив дітей. І такого дурня призначили директором Нововолинського ліцею. А Лазарренко краде далі, ніхто не може її зупинити. Палить в газовій котельні . Економить газ . Мерзнуть діти та дорослі. Котельню не хоче віддавати, бо за гроші приймає кочегарів. З нею не може справитись навіть Гунчик В. . школу Лазаренко розвалює залишилась лише половина учнів. За хорошу роботу заробила 6 позовів до суду. Але навіть тепер не припиняє своїх афер. Лазаренко накрала стільки у школі ,що вже стала мільйонером . Їй ніхто не страшний, вона з усіма справиться за допомогою грошей.!
Кетчуп Показати IP 29 Листопада 2014 09:58
Директор школи інтернату Людмила Лазаренко обкрадає учнів . Сама розпаслася як свиня , а діти ходять голодні . Не мають ніяких канцтоварів ,олівця ручки,лінійки, циркуля .транспортира. Директор не цікавиться навчально- виховним процесои . З а20 років не провела ні одного уроку. На нарадах у школі хвалиться "талановитим" синочком . З агроші купила йому мандат депутата обласної ради. Коли настане покара такому директору???????????????
Батьки учнів Нововол Показати IP 4 Грудня 2014 11:45
Пане обласний голово! Ви затвердили директором Нововолинського ліцею для обдарованих дітей педагога-початківця з дефектологічною освітою Лазаренка Юрія з Іванич, уже зараженого бацилою користолюбства від своєї матері-злодійки й аферистки Лазаренко Людмили. Директор уроків економіки не проводить, бо пояснює ,що він весь час на судах (купив диплом юриста, бо ніде не вчився ) . На шкільних батьківських зборах прямо про це говорить навіть радить скаржитись куди завгодно ,він нікого не боїться. Вчителі сміються з такого директора і називають його дурбецалом і шизофреніком . Ми знаємо ,що у ліцеї є багато талановитих вчителів зі званнями , які могли б стати директором . Для чого ви поставили директором такого дурня , щоб осоромити хорошу славу ліцею ??? Заберіть його собі в обласну раду чи куди хочете, бо тут з того дурня всі сміються . Не хочемо ,щоб пошесть злодійства ,інтриг і лицемірства запанувала у нашому ліцеї!!
Анонім Показати IP 6 Грудня 2014 11:04
Директор Лазаренко розвалила школу -інтернат. За 4 роки її керівництва (після районної ради) кількість учнів зменшилось вдвоє, було 120,є 60. Вона вигнала учнів з 10 класу, спеціально не відкрила 1 класу, хоч діти були, з кожного класу повиключала по кілька учнів . Якщо так справи підуть далі. то на наступний рік школи не буде . і для Лазаренко закінчиться дармове корито та безплатні раби, які обслуговують її замок.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2014 11:16
Лазаренко постійно здирає гроші з колективу . Кожного року люди здають гроші на День вчителя. Ніби-то вона єдина вчителька у великому колективі. На День народження усі раби школи мусять здати гроші бідній сироті- директорці . На 8 Березня обовязково треба вручити конверт з грішми ,бо вона" єдина " жінка у школі . Коли їй захочеться мати свіжу копійку , то посилає організатора Козачук з папочкою по данину . І це триває вже більше 20 років . У минулому році здерла з усього колективу по 100 гривень ніби на подарунки тодішньому начальнику обласного управління освіти Хомичу та голові медико-педагогічної комісії Мазурик . Переконані ,що цих грошей вона їм не дала . Навіть думалавкрасти гроші , які люди здали на Героїв майдану . Та перед перевіркою з Луцька нарешті гроші передали сімї загиблого . Лазаренко ніколи грошей не здававла , той хто звик брати ,не звик давати . Геть зі школи злодія!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Філософ Показати IP 13 Грудня 2014 11:20
Якби Людмила Лазаренко - директор інтернату , мала трохи більше розуму , то не хвалилася б своїм сином депутатом . Ми -педагоги школи номер 1 в Іваничах вчили того "генія" . Таких учнів у школі не було багато . Вчився на двійки ,пропускав заняття ,нікого не слухав ,тому й залишався на повторний курс. Нам соромно за те ,що таке безталання за гроші стало депутатом обласної ради . Розуміємо педагогічний колектив школи - ліцею у Нововолинську , де вчилось це нещастя. Співчуваємо їм, бо можна уявити ,що відчувають розумні педагоги , коли ними керує дурень, їх випускник . Віримо в те ,що новопризначена влада виправить помилки попередньої . Тоді нехай "розумник " Лазаренко іде пасти кіз на лузі.
анонім Показати IP 28 Січня 2015 10:13
Про Лазаренко Людмилу,всі ці гадості і плітки розповсюджує Марчук Вітвлій Володимирович, Який працював в інтернаті та чіплявся до дітей. Еле директор узнавши про його афери вигнала , От він і бісиця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus