USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Херсонщині вибухнув склад боєприпасів, є загиблі і поранені

1 Лютого 2015 15:15
Вибух в одному з наметів, де розміщувалися бійці Тернопільського батальйону територіальної оборони «Збруч», стався сьогодні, 1 лютого, о 4:00 ранку в селі Червоний Чабан (Каланчацький район Херсонської області. Про це інформує УНІАН.

Як повідомив кореспонденту УНІАН джерело у правоохоронних органах, вибухнули боєприпаси, які бійці зберігали в наметі. В результаті вибуху загинуло 6 людей, ще 11 отримали термічні опіки і в 5:20 їх госпіталізували в Чаплинську районну лікарню.

Ще 10 бійців «Збруча» в даний час не знайдені.

На місці події працюють оперативно-слідчі групи співробітників управління МВС у Херсонській області, управління СБУ в Херсонській області, прокуратури Херсонської області, управління ДСНС в Херсонській області.

За фактом вибуху в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості за статею 414 Кримінального кодексу ("порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточуючих").
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus