USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Львівщині затримали волинян з краденим дизпаливом

26 Серпня 2016 08:46
Працівники групи реагування патрульної поліції Самбірського відділу поліції виявили у мікроавтобусі "Мерседес" бочки та цистерну з дизельним пальним, яке могло бути викрадене з нафтопродуктопроводу, - повідомили в ГУНП у Львівській області.

24 серпня близько першої години ночі, патрулюючи місто Рудки Самбірського району, працівники групи реагування виявили автомобіль Мерседес Бенц-208, з несправним ліхтарем заднього лівого стопсигналу. Поліцейські зупинили автомобіль щоб повідомити водія про несправність, однак підійшовши, ближче, відчули різкий запах дизельного пального. Крізь вікно правоохоронці побачили у салоні бочки та цистерну.

У салоні мікроавтобуса перебували двоє чоловіків – 29 та 33 річний мешканці Волинської області. З їхніх слів, бочки та цистерни заповнені дизпаливом, проте ні документів на вантаж, ні будь-яких пояснень про його походження чоловіки правоохоронцям не надали.

Оскільки правоохоронці мали обгрунтовану підозру, що пальне, виявлене у мікроавтобусі могло бути викрадене з нафтопродуктопроводу, за цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 292 КК України (Пошкодження об'єктів магістральних нафто-, газота нафтопродуктопроводів).

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботми на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Встановлюються усі обставини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus