USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Рівненщині - перестрілка через бурштин

15 Січня 2017 22:51
Сьогодні, 15 січня, в Старому Селі Рокитнівського району на Рівненщині люди з автоматами приїхали "покривати" видобуток бурштину.

Місцеві жителі взяли у заручники трьох із семи непроханих гостей. Усі троє отримали вже в селі вогнепальні поранення. Двох віддали медикам швидкої допомоги, а третього тримали, доки до населеного пункту не приїхала знімальна група ТСН.

Селяни кажуть, що не довіряють місцевим правоохоронцям, бо ті можуть "зам'яти" справу й тому хотіли надати ситуації розголосу.

Старе Село відоме тим, що поруч – чимало нелегальних бурштинових копалень. Під час дзвінка до ТСН місцеві повідомили, що в населений пункт приїхали семеро озброєних "кришувати" нелегальний видобуток. А вже після приїзду до села з'ясувалося, що причина – не в бурштині. Проте причину конфлікту ні журналістам, ні правоохоронцям ще не вдалося дізнатися.

Про це в прямому ефірі програми ТСН.Тиждень повідомила журналістка Анна Махно.

Місцеві переповідали, що невідомі люди вранці ходили по хатах і чинили розбої. Зокрема, до однієї з сімей додому прийшли семеро. Погрожували гранатою. Казали, що підірвуть хату та всю сім'ю. Цій родині про випадок удалося повідомити односельцям, які прийшли до будинку. Вони й затримали трьох чоловіків. Їх доправили до приміщення сільської ради, де і тримали. Втім, перед тим, як їх затримали, була стрілянина і їх трьох поранили. Із сільської ради двох чоловіків забрала "швидка".

ТСН із неофіційних джерел стало відомо, що вони перебувають у Рокитнівській лікарні. В одного - проникаюче поранення черевної порожнини. В іншого поранена гомілка. Одному із них нині мають робити операцію. Втім, офіційно це не підтверджують. Третього чоловіка тримали до приїзду знімальної групи ТСН. У нього вогнепальне поранення руки. Правоохоронці також поки що не можуть пояснити, в чому полягає конфлікт та хто стріляв. Але кажуть про те, що це вже не перша перестрілка в Старому Селі.

Нагадаємо, влітку в Рівненській області відбулася масштабна спецоперація проти незаконних видобувачів бурштину і корумпованих правоохоронців. Члени злочинного угрупування, яке діяло на Рівненщині, підмінювали бурштин великих фракцій, який вилучався з Волинської, Рівненської та Житомирської областей, на менші, що знижувало його вартість. До складу банди входили начальник внутрішньої безпеки обласної поліції і його підлеглий, діючі та колишні працівники поліції, глави двох райдержадміністрацій, два керівники районних прокуратур, керівники лісгоспів, а також представники криміналітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Січня 2017 23:21
А як же слова "фантаста третя республіка луценка" " МИ ПЕРЕМОГЛИ МАФІЮ" як так брехати можна , вся та шваль і далі нищить природу , платить дань прокурорам, ментам, вибачаюся поліціі рехформованій в якій тіж рила лишилися тільки назву змінили, це зеркало нашоі краіни і населення тоі краіни тобто лохів, як казав чечетов "ми іх розвели як козлят" до влади долізли тіж самі виродки на чолі із (не вистачає злості якк його назвати) порошенком офффффшорним і що саме гірше що та свинота туда залізла на смертях людей
Місечко Іван Показати IP 16 Січня 2017 04:06
То я набої даю
Месник Показати IP 16 Січня 2017 10:38
В Олеську "покруче" Рівненщини,там пістолі,автомати,гранати і багато поранених і є вбиті.Куди там сіцілійській-оце мафія.І це тільки початок і зима ж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus