USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тіло загиблого військового на Волинь доставив запорізький волонтер

1 Серпня 2014 13:44
Запорожець за власний кошт доставив тіло загиблого військового на Волинь.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив запорізький депутат і активіст Денис Пятгорець, - інформує сайт Заноза.

З його слів, бізнесмен попросив не називати його ім'я навіть рідним загиблого військового, побажавши залишитися повністю невідомим. Про загиблого офіцера відомо тільки те, що він родом з Волині і служив у 51-ій бригаді, бійців якої сьогодні підозрюють в дезертирстві.

«Мені завжди дуже хочеться кричати на повне горло і повторювати по кілька разів імена людей, які через мене надають матеріальну допомогу нашій армії. Але на превеликий жаль багато хто не дозволяє мені називати їх імена. Особисто я вважаю, що це неправильно. І тут справа не в рекламі або піарі. Просто дуже часто після вказування чийогось імені, на мене виходять друзі цієї людини і теж хочуть допомогти армії. Їм імпонує приклад друга. Вони і раніше думали допомогти, але не знали як це зробити. Все одно хочу поділитися зі всім світом їх вчинками", - пише активіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЯЯ Показати IP 1 Серпня 2014 14:53
А що, наша йо..ана влада вже не здатна за державний кошт, або за кошт багатіїв, починаючи від Порошенка, навіть тіла тих, кого самі на смерть посилають доставляти до дому? А ягнятину, значить, по 600 грн за кілограм в їдальню верховної ради можуть собі дозволити поставляти і жерти, бодай ви всі подавились, і як шматки в горлянках не застрягають, знаючі що хлопці в окопах харчуються тільки з того що люди дають, відриваючи від себе. Будьте ви прокляті!
сестра Показати IP 20 Листопада 2014 11:51
У Володимир-Волинський було доставлено тіло майора Хмелецького Віктора завдяки волонтеру Зінкевичу К.,який знайшов зв"язки у Запоріжжі і допоміг рідним.Чужа людина з чужого краю допомогла. а місцева влада саганюк все неміг кудись додзвонитися тільки додзвонився до колі з Луцька (ще такий самий комсомолець як пєтя) який матом крив покійного і заспокоював пєтю щоб не звертав уваги...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus