USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині «Citroen» збив 15-річну дівчину

25 Серпня 2016 11:46
Автомобіль «CitroenBerlingo» збив 15-річну дівчину. ДТП трапилася учора, 24 серпня, на автодорозі поблизу села Гаївка Шацького району. Внаслідок автопригоди неповнолітня отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди, - інформують у прес-службі волинської поліції.

ДТП трапилася ввечері, близько 21 години. 20-річний мешканець селища Луків, керуючи автомобілем «CitroenBerlingo», допустив наїзд на пішохода, 15-річну мешканку району.

Внаслідок пригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Постраждалу госпіталізували в центральну районну лікарню. Медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, відкритий перелом малих і великих гомілкових кісток лівої кінцівки зі зміщенням.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus