USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині через спалювання сухостою згоріла хата

27 Червня 2015 17:55
В одному із сіл Ківерцівського району на Волині, у результаті неконтрольованого спалювання трави, згоріла хата та господарські споруди.

Про це під час засідання 35-ї сесії Волинської обласної ради повідомив депутат Василь Байцим.

Він виступив із депутатським запитом щодо виділення коштів задля відновлення житлового будинку та господарських споруд, які повністю згоріли у результаті неконтрольованого спалення трави свого часу. З його слів, власниця будинку неодноразово зверталась за допомогою у правоохоронні органи, однак винного так і не покарали.

«А хата згоріла. Є відповідні довідки, акти з міліції та ДСНС. Тому прошу підтримати і компенсувати таку втрату коштами, щоб жінка до зими змогла відбудувати нову хату у Ківерцівському районі», - звернувся народний обранець до колег.

З подібним запитом виступив і депутат облради Юрій Лобач, до якого звернуалсь мешканка Торчину Ірина Марко з проханням виділити їй 10 тисяч гривень на ліквідацію наслідків пожежі 27 травня, яка зіпсувала більшу частину її будинку.

Й ту, й іншу ініціативу депутати підтримали, однак, чи справді допомога дійде до постраждалих від витівок «червоного півня», чи так і залишиться просто «високими» словами, покаже час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus