USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина насмерть придушило сосною

11 Лютого 2016 12:03
48-річний чоловік загинув вчора, 10 лютого, на лісовій ділянці Торчинського лісництва, що поблизу села Хорохорин Луцького району, під час лісозаготівлі. На нього впала зрізана сосна.

Про це повідомляють у прес-службі волинської поліції.

Трагедія сталася по 15 годині.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий пішов до лісу за дровами. Ймовірно, лісоруби не помітили чоловіка й зрізали сосну, яка й впала на потерпілого. Від отриманих тілесних ушкоджень 48-річний чоловік помер на місці події. Відомо,що він мешканець одного із сіл сусіднього Рожищенського району.

Тіло загиблого направили на експертизу.

Відомості по даному факту внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального Кодексу України. Працівники Луцького відділення поліції проводять перевірку за фактом загибелі мешканця району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Лютого 2016 13:17
"лісоруби не помітили чоловіка" ??? та він, мабуть, разом із ними і працював, тільки, як завжди, нелегально (за готівку). А роботодавець робить все, щоб не показувати нещасний випадок на виробництві, не платити штрафи і т.д., і т.п.
Ліс до Анонім Показати IP 11 Лютого 2016 14:53
Шкода людину. Співчуття рідним.Чи буде межа цинізму і брехні лісових керівників в період новітньої історії ? За рахунок таких людей Ківерцівський лісгосп досяг "колосальних економічних і соціальних звершень". А король то голий !!! Це підтвердили депутати на сесії обласної ради при розгляді запиту Пирожика. Реакція прес служби обласного управління поки відсутня.
!!!!!!!! Показати IP 12 Лютого 2016 09:58
Напевне потрібно ВОЛМГ повністю заборонити проводити будь -які роботи найманими бригадами тому що ці ПОСЛУГОНАДАВАЧІ не приймають людей до штату і не відповідають за їх смерті Шкода рідних які втрапили в таку халепу і залишаться осторонь від вмплат які згідно державних гарантій моглиб отримувати !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus