USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині - ДТП за участю депутата райради

26 Вересня 2016 16:34
ДТП трапилася в понеділок, 26 вересня, поблизу магазину «Наш край» на вулиці Незалежності у Рожищі.

Як повідомив кореспонденту Район.Рожище, начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, підполковник поліції Олександр Басалик, в центрі міста зіткнулися дві автівки - «DAEWOO Lanos», зареєстрований на депутата обласної ради, та «Волга».

За кермом «DAEWOO Lanos», перебував депутат районної ради Володимир П. Його машина рухалася по головній зі сторони автостанції в напрямку центру Рожища. В момент, коли водій «Волги» здійснював поворот з головної дороги наліво, в провулок в напрямку Свято-Михайлівського храму, відбулося зіткнення.

Як відомо водій «Волги», це 34-річний Юрій, мешканець села Суськ, Ківерцівського району.

Внаслідок ДТП постраждало дві пасажирки «DAEWOO Lanos». В однієї забій грудної клітки, правої гомілки, мʼяких тканин обличчя та закрита черепно-мозкова травма, а в іншої – перелом правої плечової кістки. Жінки госпіталізовані.

На щастя малолітня донька водія «Волги» та обоє водіїв не отримали травм.

Відкрили кримінальне провадження за частиною 1, статті 286 КК України «Кримінальна відповідальність при ДТП».

Автівки нині перебувають на штрафмайданчику у Рожищенському відділення поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
кекс Показати IP 26 Вересня 2016 16:39
два місцевих "крутелики" на " крутих" тачках без знання правил та навиків водіння . та на швидкісній трасі!!! капець!!!
Володя Показати IP 26 Вересня 2016 18:51
Ну да як депутат так зразу ж резонансс!!
133 Показати IP 26 Вересня 2016 21:08
До редакції В понеділок, 26 вересня, поблизу магазину «Наш край» по вулиці Незалежності, сталася ДТП. Як повідомив кореспондента Район.Рожище, начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, підполковник поліції Олександр Басалик, в центрі міста зіштовхнулися дві автівки - «DAEWOO Lanos», зареєстрованого на депутата обласної ради та «Волга». За кермом «DAEWOO Lanos», перебував депутат районної ради Володимир П. Його машина рухалася по головній зі сторони автостанції в напрямку центру міста Рожища. В момент, коли водій «Волги» здійснював поворот з головної дороги наліво, в провулок в напрямку Свято-Михайлівського храму , відбулося зіткнення. Як відомо водій «Волги», це 34-річний Юрій, мешканець села Суськ, Ківерцівського району. Внаслідок ДТП постраждало дві пасажирки «DAEWOO Lanos». В однієї забій грудної клітки, правої гомілки, мʼяких тканин обличчя та закрита черепно-мозкова травма, а в іншої – перелом правої плечової кістки. Жінки госпіталізовані. На щастя малолітня донька водія «Волги» та обоє водіїв не отримали травм. Нині відкрито кримінальне провадження за частиною 1, статті 286 КК України «Кримінальна відповідальність при ДТП». Автівки нині перебувають на штрафмайданчику у Рожищенському відділення поліції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus