USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині ледь не потонула дитина

25 Липня 2014 09:00
12-річна волинянки ледь не потонула. Тепер називає свій порятунок другим народженням.

Літня спека кличе дітей до водойм. На берегах сільського ставка в Соколі Рожищенського району завжди людно. Купатись приходить малеча з батьками, є чимало рибалок.

12-річна Аліна Гаврилюк обідньої пори вирушила купатися з молодшою зведеною сестрою Анею без дозволу мами. Жінка обіцяла завести дівчаток на водойму, коли проснеться наймолодша сестричка Іринка. Та неслухняність ледве не коштувала Аліні життя.

Аня залишилась на березі, тим часом сестра пішла купатися. Відійшовши на метрів десять від берега, дівчинка потрапила у глибоку яму неподалік джерела і вода затягнула її у вирву.

На дитячий крик про допомогу відгукнувся 60-річний Олександр Кирюхін, який косив траву на протилежному боці ставка. За лічені секунди чоловік проплив чималу відстань і витягнув дівчинку з води. Тепер Аліна називає Олександра Івановича своїм хрещеним батьком, а до води – ні ногою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЯЯ Показати IP 25 Липня 2014 09:57
Слава Богу, що відвів біду, хай дасть здоров"я і всіляких гараздів цьому небайдужому чоловіку, який врятував дитину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus