USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині отруїлися випускники: підозра на сальмонельоз

1 Червня 2016 16:19
У Берестечку під час святкування випускного вечора третина гостей отруїлася харчовими продуктами.

Десятьох з тридцяти осіб, які були присутні на святі, госпіталізували в Горохівську центральну районну лікарню з діагнозом «харчова токсикоінфекція».

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, у п’ятницю, 28 травня, школярі місцевої школи та їхні батьки святкували випускний вечір в ресторані «Таверна». Вже 30 травня, в неділю, перші шестеро людей були доставлені в Горохівську ЦРЛ з ознаками гострої кишкової інфекції.

Серед хворих - батьки та їхні діти випускники. Є випадок, коли в лікарню поступила ціла сім’я: батьки та сімнадцятирічний син випускник.

Зі слів медиків, отруєння протікає досить тяжко, в окремих осіб температура до 39 градусів. Медики районної лікарні надають допомогу хворим та готові до того, що в медзаклад можуть поступити ще люди, які пригощались на святі.

ЧИТАТИ ЩЕ: СПАЛАХ КИШКОВОЇ ІНФЕКЦІЇ В ДНЗ ЛУЦЬКА: У П’ЯТЬОХ ДІТОК ВИЯВИЛИ САЛЬМОНЕЛУ

Зі слів лікаря епідеміолога ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Держіпедемслужби» Валентини Новачевської, на святкуванні, крім страв, приготованих в самому закладі, було багато кондитерських виробів та домашніх фруктів, принесених батьками школярів.

«Фахівці держепідемслужби відібрали аналізи із залишків продуктів з бенкету. Наразі чекаємо на результати лабораторної експертизи. Але є підозра на сальмонелу», - підсумовує лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
і шо святкувати Показати IP 1 Червня 2016 21:04
безробіття та рабство
місцевий Показати IP 2 Червня 2016 09:28
А ще можна додати стільки,що проходять лікування на місці,в Берестечківській лікарні,перебуваючи на стаціонарі,і приходячи з дому капатись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus