USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині СБУ та прикордонники зі стріляниною затримали контрабандистів

5 Липня 2015 09:36
Працівникиники Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримали у Шацькому районі Волинської області, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Грабове» Луцького загону, два легковики з контрабандними цигарками.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Вночі у лісопосадці правоохоронці виявили 2 автомобілі, «Фольксваген» та «Джип» які намагалися незаконно перемістити цигарки через лінію державного кордону. При наближені прикордонників порушники відразу ж здійснили спробу втекти. Незважаючи на неодноразові вимоги зупинитись та припинити правопорушення, зловмисники продовжували рух.

Прикордонний наряд вимушений був здійснити попереджувальний вогонь. Однак це зловмисників не зупинило. В подальшому водій транспортного засобу «Фольксваген» раптово зупинився та включивши задній хід на максимальній швидкості намагався прорватися через виставлений заслон прикордонного наряду. В цей час водій іншого автомобіля «Джип» розвернувся та, ввімкнувши дальнє світло фар, намагався прорватись в тил ділянки.

Зловмисники своїми діями створили явну загрозу життю та здоров’ю правоохоронців, тому старшим прикордонного наряду було прийнято рішення про застосування зброї по колесах, щоб зупинити та затримати контрабандистів.

У результаті злагоджених дій було затримано 4-х громадян України, а в салоні автомобілів виявлено 38 ящиків сигарет та 2 гумових човна «Bark». Під час проведення подальших фільтраційних заходів було встановлено, що один із затриманих є організатором цього злочинного формування.


Про цей факт проінформовано польську Сторону, УМВС, УСБУ, військову прокуратуру та прокуратуру Волинської області.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вова Показати IP 5 Липня 2015 10:21
А цигарки чиє виробництво?
аяяй Показати IP 5 Липня 2015 11:32
Попались,точно кто-то сдал.
Anonymous Показати IP 5 Липня 2015 11:40
Цигарки білоруські, такі ж, які літачок, що впав в Промені віз.
Контра. Показати IP 5 Липня 2015 12:53
В Любомлі в лисих можна придбати Є ментовський дах!
Anonymous Показати IP 5 Липня 2015 16:36
Навіть в Ковельському районі, причому далеко від кордону в селах прямо в магазині відкрито ФЭСТ білоруський лежить...
мішка Показати IP 5 Липня 2015 23:02
полішуки знахабніли вкрай, одні миють янтар і роблять екологічну катастрофу, другі думають що вони курvа мексиканські наркобарони і всюди їм зелене світло, всіх задити і на примусові роботи, халявщикі-м**аки...
Даший Показати IP 6 Липня 2015 18:18
хааааааааааааааааааа
Даший Показати IP 6 Липня 2015 18:34
Смішно,включімо логіку-в один джип влізло би усе- ящикі та лодкі та и 4 людини)))) для чього було ще світити 2-гу машину??????????????????????КОМУ ЛИШИЛАСЬ РЕШТА СИГАРОК???????????????????))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
мішка до Даший Показати IP 6 Липня 2015 20:37
ти експерт контрабасіст? піди полішві порозказуй, як краще фасувати сігаро, порадь на другий раз ще спрінтера взяти, туди і катер влізе, не те що два гумових човна
Артур Показати IP 17 Лютого 2016 20:48
Не легка це робота хлопці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus