USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині в центрі міста автівка збила дівчину

24 Липня 2016 21:26
У центрі Володимира-Волинського сталася ДТП. Водій збив дівчину, яка, з його слів, неочікувано з’явились на дорозі.

24-го липня близько 20:00 на пішохідному переході збили дівчину, – інформує БУГ.

Постраждала разом із подругою переходили вулицю по пішохідному переході біля РДА. Одна із дівчат встигла “проскочити” перед автомобілем, а одна отримала травми. Проте після ДТП залишилась при свідомості.

Водій автівки намагався надати допомогу та стверджував, що дівчата неочікувано з’явились на дорозі.

Наразі, потерпіла госпіталізована до Володимир-Волинського ТМО.

Обставини пригоди з’ясовуватиме поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Показати IP 24 Липня 2016 23:16
Хто з них в ато був?
Павло до Іван Показати IP 25 Липня 2016 11:30
Ти д*рік не був! Ліпиш дурн*к до любої проблеми чи любого горя АТО!
Василь Показати IP 25 Липня 2016 11:55
На пішоходному переході неочікувано бути не може! Перехід теж неочікувано з'явився? Коли вже наїзники навчаться поважати людей і ПДР? Перед переходом зменши швидкість і не буде неочікувано - раз є перехід, то й повинен бути пішохід!
555 до Василь Показати IP 25 Липня 2016 13:56
А коли вже пішоходи навчаться переходити пішохід???Одна вспіла а інша ні...Це стадо овечок так дорогу переходить, а не людина.вибачте на слові Водіїв ніхто особо не зхищае...Але поставте себе на місце того самого водія...Як би йшли одночасно двоє чи твоє людей мабуть водій би замітив пішохотів??Це тема безкінечна...Перш за все вина людей ( пішоходів )які не знають правила дорожнього руху..Бачить зебру і пішла нікого небачу нічого не знаю. я королева дороги...
ЛУЧАНКА Я до Василь Показати IP 25 Липня 2016 15:43
пІДТРИМУЮ 555!!!!ДІВЧАТА ТА ЖІНКИ ТО ВЗАГАЛІ ВОНИ НАВІТЬ НЕ ДИВЛЯТЬСЯ...ВХОПИЛА ТЕЛЕФОН І ГУЛЯЄ ПО ПЕРЕХОДУ.....БО ВОНА НА ЗЕБРІ! ЛЮДИ ДОБРІ ВСІ ПОВИННІ ПЕРЕСТРАХУВАТИСЬ...ВОДІЇ ЧИ Є ПІШОХОД ЧИ НІ...А ПІШОХОДИ ПОВИННІ ПЕРЕКОНАТИСЬ ЧИ ВОДІЙ ЇХ ВЧАСНО БАЧИТЬ....БО МАШИНА ЦЕ МЕТАЛ ЯКИЙ НЕ ЗАВЖДИ КОРИТЬСЯ ЛЮДСЬКИМ ЗУСИЛЛЯМ!! А ПОЛІЦІЇ ПОРА ШТРАФУВАТИ І ПІШОХОДІВ!І ПОЯСНЮВАТИ ЩО ВОНИ НЕ БЕЗСМЕРТНІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus