USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині втопилась 2-річна дитина

5 Червня 2016 11:30
Відразу дві смерті на воді у Камені-Каширському: загинули 2-річний хлопчик і 23-річний молодик.

Як розповіла інспектор Камінь-Каширського відділу поліції Валентина Коширець, трагедія у селі Черче трапилася в той гарячий час, коли люди в селах порають господарство, – пише газета «Полісся».

Дворічний хлопчик бавився на вулиці, а його мама увесь час була неподалік, займалася звичними домашніми клопотами. Наразі всі обставини трагедії з’ясовують поліцейські, однак за попередньою версією слідства хлопчик взяв поливалку та пішов до ставу, щоб, очевидно, набрати там води. У якусь мить дитина впала у водойму, внаслідок чого й сталося найстрашніше.

А надвечір неділі, 29 травня, село Видерта сколихнула звістка про те, що у місцевому водосховищі було виявлено бездиханне тіло місцевого 23-річного хлопця.

Як встановило слідство, у той трагічний день молодий чоловік відпочивав на березі водойми разом з друзями. Відпочивальники вирішили скупатися в спекотний день, а через те, що при березі вода у водосховщі вкрита рослинністю та лататтям, вони взяли човен, щоб освіжитися подалі від берега. За попередньою інформацією, отриманою від правоохоронців, після купелі компанія вирішила повертатися човном до берега. Один із юнаків запевнив друзів, що допливе до суші самотужки, тож і залишився у воді.

Компанія вже на березі виявила, що друг відсутній. Тоді всі й забили на сполох. Тіло хлопця виявили за 50 – 60 метрів від берега. На жаль, молодий чоловік вже був мертвий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus