USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині виявили схованку майже з двома сотнями боєприпасів

27 Травня 2016 11:39
Волинські піротехніки вчора, 26 травня, знешкодили 181 боєприпас часів минулих воєн, - повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

26 травня поблизу сіл Свинари та Ружин Турійського району місцеві жителі виявили декілька підозрілих предметів, схожих на боєприпаси. Про знахідку негайно повідомили Службу порятунку за номером «101».

Піротехніки ДСНС, які оперативно прибули на місце виклику, провели розвідку та виявили 2 артилерійських снаряди, 143 гранати Ф-1, а також 36 ручних гранат РГД-33 часів Першої та Другої світових воєн. Після обстеження суміжної території вони констатували, що більше небезпечних предметів там немає.

Піротехніки транспортували виявлені боєприпаси до спеціального майданчика та знешкодили їх.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням бути максимально обережними під час виявлення підозрілих металевих предметів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus