USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині знайшли непритомного чоловіка з ножовим пораненням

23 Серпня 2016 10:40
Слідчі Ратнівського відділу поліції повідомили про підозру 43–річному жителю Ратнівського району у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Так, у п’ятницю, 19 серпня, до реанімаційного відділення Ратнівської центральної райлікарні з проникаючим пораненням черевної порожнини та різаною раною грудної клітки госпіталізували 29-річного жителя Заболоття Ратнівського району. Його знайшли непритомного поблизу в селищі поблизу кафе. Медики про цей випадок повідомили поліцію.

Слідчі встановили, що цього ж вечора, на перехресті вулиць Першотравневої та Незалежності в селищі Заболоття, між 43-річним жителем цього ж району та 29-річним постраждалим виникла суперечка. Чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння. Під час конфлікту 43-річний чоловік наніс два ножових поранення потерпілому.
На місці події поліція знайшла й вилучила ніж, яким ймовірно нанесли тілесні ушкодження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого правопорушення. Громадянина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського відділу поліції. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
наш край Показати IP 23 Серпня 2016 10:56
На жаль зараз це вже нікого не дивує
ато Показати IP 23 Серпня 2016 11:14
ато що вони ато не слова
Жук Показати IP 23 Серпня 2016 12:03
Що це за брудні ганчірки на фото, кому вони потрібні ? Де ж фото самого потерпілого ?
Патріот Показати IP 23 Серпня 2016 12:10
В.Н. Як завжди, Б Р А В О!!!!! Певно для фотографій на статтю викликали супер фотографа!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus