USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині зупинили автівку з наркотиками

28 Серпня 2014 15:54
У мешканця району міліціонери вилучили пляшку з наркотичною речовиною, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

На вулиці міста співробітники карного розшуку зупинили автомобіль «Ауді» під керуванням 31-річного місцевого жителя. Під час огляду в салоні правоохоронці виявили пластикову пляшку ємкістю 0,5 літра, яка була заповнена речовиною бурого кольору з характерним запахом ацетону.

Вилучену речовину направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОНО Показати IP 28 Серпня 2014 16:24
то вам не Янукович і його банда, тут зразу як тільки пляшку побачать то і відберуть на потреби міліції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus