USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ягодині затримали паспортних аферистів

30 Вересня 2014 16:16
Охоронці кордону в пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин-залізнична станція», під час прикордонного оформлення потягу сполученням Київ-Варшава, затримали мешканку Коморських островів, яка завідома пред’явила чужий паспортний документ громадянки Франції, - повідомили у прес-службі Держприкордонників.

Під час огляду особистих речей у порушниці також виявили її дійсний паспорт та запрошення на навчання до ВНЗ міста Одеси.

Крім цього прикордонники затримали громадянина Франції, який супроводжував «островітянку». Як стало відомо, з його слів, він є її законним чоловіком. Саме з метою подальшого виїзду дружини до Європи громадянин Франції заздалегідь привіз паспорт своєї сестри до Одеси.

Натомість, тепер, затриманому громадянину Франції доведеться відповідати перед законом за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus