USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На директора спецкомбінату одягли наручники (оновлено)

29 Вересня 2011 09:51
28 вересня 2011 року, близько 18:30, після закінчення робочого дня, в робочий кабінет до директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Олександра Вікторова (на фото) увірвалися невідомі в масках, одягли на нього кайданки і вивезли в невідомому напрямку.

При цьому люди в масках пошкодили вхідні двері кабінету Вікторова, фактично зламавши їх при проникненні до кабінету, - повідомляють у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода», депутатом від якої у Волиньраді є Вікторов.

Вікторову при затриманні не надали можливості повідомити про інцидент ні рідних, ні колег по партії.

Про те, що сталося, рідні та колеги по партії Олександра Вікторова дізналися з телефонного дзвінка від працівників спецкомбінату. Встановити з ним зв’язок не вдалося, телефон депутата виявився вимкнутим.

Прибувши на місце події, депутати Волинської обласної та Луцької міської рад від ВО «Свобода» застали в робочому кабінеті Олександра Вікторова групу людей, які заявили, нібито є співробітниками відділу Державної служби по боротьбі з економічними злочинами і проводять тут слідчі дії. З кабінету директора вилучено документи та комп’ютерну техніку, якою він користувався.

Усі спроби групи депутатів-свободівців обласної та міської рад встановити місце перебування свого колеги по партії виявились безуспішними.

Будь-якої інформації про затримання депутата ні в Луцькому міськвідділі міліції, ні в УМВС України у Волинській області, ні в прокуратурі міста та області депутатам не надали. Досі місцезнаходження Олександра Вікторова невідоме.

Як повідомили "ВН" в Управлінні МВС України у Волинській області, Вікторов наразі не перебуває під вартою - його відпустили. Затриманий був за фактом отримання хабаря, проте поки що кримінальної справи проти нього не порушили.

Окрім того, як стало відомо "ВН" з власних джерел, у Луцьку, окрім цього, був затриманий директор одного з кладовищ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 53
бац Показати IP 29 Вересня 2011 10:01
пєрвий пашол!
33 Показати IP 29 Вересня 2011 10:10
нехер, з людей бабло дерти за поховання, і класти його у власний карман вам всім труба, псевдонаціоналісти
Всезнайко Показати IP 29 Вересня 2011 10:17
Правильно... Це за те, щоб не казав, що дуже погано, що менешелюдей стало вмирати, прибутки зменшуються... От тобі і "Свобода"... ГАНЬБА!!!
777 Показати IP 29 Вересня 2011 10:41
Не треба вже так наперед потирати руки,бо ніхто ще нічого не знає. А відносно "Свободи"-то що там все лише вперлося у Вікторова,що мовчите про Чернецького,який і бані держить,і бордель. То це така "Свобода" в Луцьку??? Що про це не вигідно говорити,бо є свої люди у владі.А взагалі на подальші вибори-не можна просувати у представницькі органи бізнесменів,бо вони перетворюють бюджет на бордель.
Справедливий Показати IP 29 Вересня 2011 11:09
Нетреба брати від простих людей по триста доларів за відведення місця для поховання покійників та інше.
Справедливий Показати IP 29 Вересня 2011 11:10
Чому не закидаєте коментар інтернечики?
??? Показати IP 29 Вересня 2011 11:14
1200 доларів хабар! Знаю точно!
Знаючий Показати IP 29 Вересня 2011 11:17
Якщо у когось є сумніви ще це було, то поцікавтесь у цілого ряду підприємців - скільки їм коштує право продовжувати займатись прибутковим бізнесом. Найбільш яскравий приклад - Фокстрот. Не підловлять на одній провокації - зроблять іншу. Донецькі рулять!
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2011 11:22
А директора луцьктепла (БЮТівця) теж міняли після кримінальної справи, а замінили на регіонала!!! Цікаво кому це підприємство приглянулось?
лучанину до Лучанин Показати IP 29 Вересня 2011 17:55
побачите коли здадуть, а справа до цього не йде, а біжить.дай боже зиму пережити з таким 0 директором.
про життя Показати IP 29 Вересня 2011 11:42
Між тим, як стало відомо ВІПу із достовірних джерел у правоохоронних органах, директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Олександра Вікторова затримали під час отримання хабара, про вимагання якого людина повідомила в міліцію. Джерела стверджують, що після затримання під світлом спецтехніки відсвічувалися і гроші, і руки керівника спецкомбінату. А хабар Вікторов буцімто вимагав за «вакантні» місця для вічного спочинку. Джерела розповідають, що схема була геніальною у своїй простоті: викопувалася могила, вона залишалася порожньою, однак імітувалося, ніби там є поховання. А потім на такі місця захоронювали людей, які проплачували певні суми затриманому вчора директору КП. ВІП
123 Показати IP 29 Вересня 2011 11:43
вже і вмерти без хабаря не можна- падлюки
знаю все Показати IP 29 Вересня 2011 13:10
не в свободі діло,вони всі хабарники.Його піймали на хабарі 10.000грн. за два місця на кладовищі
Бармалєй Показати IP 29 Вересня 2011 14:05
Знаючий, а що в тебе є сумніви, що за місця на кладовищах брали гроші? Якщо є просто спитай у знайоих, яки довіряєш і хто недавно хоронив близьких. Гарантую багато цікавих відкриттів.
Для Вікторова Показати IP 29 Вересня 2011 14:06
Обрав правильну партію "Свобода". Ото й робив що хотів. Може оперів Закревський наслав? Ти ж його сина звільнив. Який ти необачний Вікторов!
лучанин Показати IP 29 Вересня 2011 14:20
Люди не будьде наївними і пройдіться Рівненським кладовищем,розкопані,загороджені дуже добре зачищені місця - це те,що до вчорашнього дня продавалось.Я не на стороні нікого,але це правда.Держ.Комбінат такі послуги ненадавав.Можна по різному ставиться до Вікторова,але хто до нього звертався добре знають,що він хабарник.Останнім часом не брав гроші в руки,а оплачували люди свої "могили" через "Фокстрот"-це не видумки.Взяли хабарника-а яка партія це не головне.10 тисяч для українців - невже це мала сума?А саме на такому хабарі зловили за руки депутата обл.ради - прохідне місце коштувало близько 100 шт.Хотів відмити.
Працівник Показати IP 29 Вересня 2011 14:25
Ще б Кубіцького та Коленду притягли за хабарі до відповідальності.
Совість Волині Показати IP 29 Вересня 2011 16:32
Фамилия у него истинно украинская!!! Это очередное подтверждения того, что "Свобода" - это всего лишь очередной бизнес-проект рЫгионалов! Страшилка для юго-востока. Типа плохой - хороший полицейский. (плохой - Тягнибок, хороший - не судимый президент) Сміх тай годі!!!
лучанин Показати IP 29 Вересня 2011 16:34
Хто втрачав рідних знає яке то горе,а наживатися на цій біді людей можуть тільки нелюді і це жирне смердяче .......
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2011 17:03
Ми розумна,гарна,працелюбна нація.Але ми не любимо і не поважаємо самі себе,тому і керують нами такі керівники.Чому вони беруть-тому,що ми даємо.Чому вони депутати-тому,що ми вибрали.Чому він взяв десять тисяч- тому,що ми самі несемо хабарникам гроші.І причому тут партії.Вам було б легше якби він був би з іншої партії?Не несіть,не спонукайте до хабаря,не вибирайте-по принципу,а мені всерівно.Працюю в сфері ритуальних послуг вже давно,але дивує такий факт:приходять люди скуплятись на похорон і просять знижки 10-20 грн.бо дійсно серед нас багато тих хто останню копійку віддає,а тут за могилу 10 тисяч?
волинянин Показати IP 29 Вересня 2011 17:28
те, що вікторов хабарник , знає кожен хто з ним стикався.Те, що як Вікторова ще шиба поставив на це підприємство , ще жодній людині без хабаря від 300 до 400 доларів отримати місце на кладовищі не вдавлось- то це факт. І про це вже два роки у місті говорили.Щось тільки УБЕЗ довго збирались. А вікторов і не скривав. дивує тільки те, що Романюк його вже рік при своїй каденції тримав. Невже гарно ділився?
777 Показати IP 29 Вересня 2011 18:05
Це черговий і тяжкий удар по іміджу керівництва міської ради Луцька.Знову ЖКГ на "висоті".Хто "управляє" цим напрямком? Які "проффесори" задіяні в цій кропітливій роботі? Коли будуть зроблені елементарні кадрові висновки? Ганьба !!!
андрей Показати IP 29 Вересня 2011 20:11
Вот Вам і партія "Свобода" бандери! ! ! Герои!!!
Вася Показати IP 29 Вересня 2011 20:43
Пристосувався непогано, а 100тис грн. за місце в облраду - це низька такса, він вкласти міг і більше... Ну, і як там Гузь захищатиме цього псевдопатріота? Та певно збирався колядувати і роздати наколядоване по сиротинцях, хоча ні, певно збирав гроші на чергову "національну революцію"? Паскудство, та й годі.
Колега Показати IP 29 Вересня 2011 21:19
Даааааа ВО СвоЛоТа, реально працює у луцьку))) то Яручик перебіг до Романюка то Вікторова на хабарях взяли))) Ось вам люди справжнє обличчя націоналізму!!!
КОРОЛЕВА Показати IP 29 Вересня 2011 22:01
Особисто стала жертвою його діянь і його завідувачки.вимагали гроші прямим текстом....сподівались, що в стані афекту віддамо все що є, але , на щастя, почутя власної гідності не дозволило промовчати.....Це нелюд, бо абсолютно не нехтує людським горем, персонал весь змінив і зробив під себе, в бюро ритуальних послуг-суцільний розвод....і суми зовсім не маленькі
Свободу знищить корупція? Показати IP 30 Вересня 2011 09:37
Якщо ВО Свобода не зробить радикальних висновків з цього, то її чекає політична смерть. Бо говорити про боротьбу з корупцією і критикувати когось вони вміють. А своїх корупціонерів і хабарників покривають. Ось такі подвійні стандарти. Вони не мають після цього морального права боротись з системою, оскільки самі є її членами. Такі самі зрадники і пристосуванці як помаранчеві.
33квартал Показати IP 30 Вересня 2011 09:50
да надо всю эту братву из свободы на нары,из-за таких псевдопатриотов в Украине никогда не будет порядка.
33 Показати IP 30 Вересня 2011 10:00
йому не тільки кайданки надіти треба за таки діла а мішок на голову і вивезти в сторону гараджи не стида не совісті брати гроші з людей в яких горе сталось ритуал пихатий .
Инвалид второй группы Луцк Показати IP 30 Вересня 2011 10:45
Наконец в нашем городе есть справедливость! Этот молодой человек брал с меня деньги 20 гривень, за заезд к могилам в Гараздже. Я еще подумал тогда такой здоровенный кило на 150 выглядит думал то же инвалид подробатывает. А он не инвалид он урод. Но скажу так если с Романюком делился то не посадят. А переведут
Оксана до Инвалид второй группы Луцк Показати IP 30 Вересня 2011 10:49
Не трогайте Романюка он взяток не берет, он пугливый очень
Луцьктепло до Оксана Показати IP 30 Вересня 2011 10:54
Так I Дьячука Р. вiн в мерiю не забрав. Дуже "чесна" людина!!!
Шиба Показати IP 30 Вересня 2011 10:47
Цэ я брав його на роботу
Опер до Шиба Показати IP 30 Вересня 2011 10:51
Так ось на яки гроши ти свою виборчу компанию проводив
Вікторія Показати IP 30 Вересня 2011 10:53
Рейтинг Свободи вже падає. Вони нічого не зробили на Галичині. Одні лиш лозунги. Корупція там де Свобода має більшість у радах продовжує процвітати. Чиновники не стали працювати на народ. Тягнибок здається обіцяв, що вже через півроку роботи всі відчують результат. А результат такий, що нічого вони не зробили. Ну а брати хабарі за місце на кладовищі для померлих українців - це ще треба дойти до такого. Кого вони понабирали у партію? Прикриваються гаслами націоналізму. Та Бандера і Шухевич таких як Вікторов власноруч би розстріляли!
Лучанка Показати IP 30 Вересня 2011 11:22
Хто керує комуналкою? Соколовська, Кубіцький, Коленда. Зробіть кадрові висновки.Якщо Романюк поважає людей, які його обрали, то він повинен звільнити названих мною чиновників. Тим більше, що ними вже зайнялися відповідні органи. Ким через ліфти, ким через списки, а ким через незаконно отриману квартиру. Спитаємо з Романюка за все, ми його обирали і довіряли.
Родик Показати IP 30 Вересня 2011 11:34
Не знаю як в Луцьку, а то що у Львівській області робиться, ЖАХ!!! Там вже для поховання замовляють та відгорожують сотки землі (сам бачив), напевно сім'я дуже велика, або щось в голові помішалося. Хтось це зупинить?
за ! Показати IP 30 Вересня 2011 13:25
чем жёще закон о корупции, тем крупнее взятки...!
справедливий Показати IP 30 Вересня 2011 15:01
ВВАЖАЮ ЗА ДОЦіЛЬНЕ ПОВЕРНУТИ НАЗАД НА КОМУНАЛКУ АЛИЕВА,И КОЛЕНДУ ПОСТАВИТЬ НА МИСЦЕ И ПОРЯДКУ БУДЕ НА БАГАТО БИЛЬШЕ.ТОМУ ЩО МАЮЧИ ВИДЗНАКУ "ЗАСЛУЖЕНИЙ КОМУНАЛЬНИК УКРАИНИ",ЛЮДИНА НЕ РАЗУ НАВИТЬ НЕ НАДИЛА ВИДЗНАКУ ВИД СКРОМНОСТИ.
109 Показати IP 30 Вересня 2011 15:29
Всі вони хороші. Просто час ловити відьм від конкретних партій. Поміняється час, будуть інші партії світитись. Хто з них не бере хабарі. Та всі.
Ненавиджу цього козла! Показати IP 30 Вересня 2011 17:12
Хряк жирний,попався накінець!!! Іди до моєї бабушки,яка в Гараджі лежить і проси пробачення за пагане місце,бо грошей тобі,бику,не дали.
ЗЕК Показати IP 30 Вересня 2011 17:37
Справді бик вагою 155 кг. Скупий, зажерливий. Нарешті попався. Давно "Маневичі" за ним плачуть!!!!! Будеш з нами сидіти , то схуднеш на кілограмів 70.
на тобі Показати IP 30 Вересня 2011 19:04
Караючий меч правосуддя зблиснув над ще одним хабарником, щоб по вуха відрубати його загребущі руки хапуги! Так його. Ату. На маньки його, на 42-гу.
Вікторов Показати IP 30 Вересня 2011 19:53
Ну брав я хабарі і що з того? І те, що я з Свободи і п'ятидесятник (штунда) мені абсолютно не заважає.
Соломон Показати IP 1 Жовтня 2011 11:03
Людидобрі, схаменіться! Звідки у вас стільки злоби та ненависті? Ви надто заздрісні та жадібні! Не маєте морального права засуджувати Вікторова Олександра, тому що є на небі Невидимий Бог, Котрий й одного разу розсудить усіх нас!
хз Показати IP 1 Жовтня 2011 11:44
ще там у департаменті Кальков такий сидить з печатками погодження, також суми немаленькі бере! думаю ще й до нього час доберуться!!!
Для х3 Показати IP 2 Жовтня 2011 12:53
Калькова не трогать, то протаже Саколовської,Треба точно вернуть Алиева до влади вин всих поставить на мисце. Винести не сесию чого УЖКГ не ликвідовують з 2006 року.Йде економична криза, а бєздєлников держут.
Люба Показати IP 2 Жовтня 2011 12:55
А чого тільки Кальков, а Коленда? Берегов не бачить за своєю посадою. Що зробить і все її проходить, а може вже й ні. Побачимо. Постараємося.
Шматко Показати IP 2 Жовтня 2011 14:41
Садити їх трьох треба. Жирного, того хто його брав на роботу, перед тим не зваживши, ну і того хто змінивши попередника, навіть не зваживши, залишив жирдяя на роботі. Бо вони не могли не розуміти, що в наш час чесна, хороша, годяща людина не крадучи і не беручи хабарів до 155 кг розкабаніти не може навіть теоретично.
громадянка Луцька Показати IP 3 Жовтня 2011 19:20
Вибачте,але я "фігєю" з однопартійців цього чудовиська.Брав,брав і брав хабарі. А не фрази:"... невідомі,увірвались в кабінет депутата.."- а хабар то був,чому ні слова?Скотоподібне чудовисько.Співчуття,людяності,порядності не було в нього від зачаття.Дуже шкода батьків.Вони за дітей,як ми і за них - не відповідаємо.Такий керівник - це лице нашої країни,тепер.Але ,що маємо - те маємо.Хтось із нас і за нього голос свій віддав,маю велику надію,що ці люди просто повірили "людині".
Свідомий Показати IP 4 Жовтня 2011 05:27
Так ходять слухи ,що Вікторов взагалі єврей. І як він до "Свободи" попав???
Віктор Показати IP 4 Жовтня 2011 14:04
Василя Цетнара повернути на посаду директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування»! При ньому був і порядок і працівники нормальну зарплатню отримували і про хабарі не було чути. А тут... така ганьба!
Лучанка Показати IP 14 Жовтня 2011 14:01
А чого ніхто не говорить, що це не Вікторов брав і вимагав хабар, а завідувачка кладовища ТУК С.Д.!!!! І на неї заява в прокуратурі, а не на нього!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus