USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На кордоні затримали отруту. ФОТО

1 Травня 2011 14:09
В ніч на суботу, 30 квітня, мешканець білоруського прикордоння спробував незаконно перевезти через державний кордон України в об’їзд пункту пропуску партію дорогих французьких гербіцидів.

Про це повідомив Начальник прес-служби Луцького прикордонного загону, майор Олег Личковський

Співробітники Луцького прикордонного загону на ділянці відділу «Піща», що у Шацькому районі Волині, відпрацьовували наявну оперативну інформацію про можливу контрабанду поза пунктом пропуску.

Близько 21-ої години інформація підтвердилась – прикордонники затримали громадянина Республіки Білорусь, мешканця прикордонної Томашовки, який на власному автомобілі «ВАЗ-2106» продирався лісовими стежками в Україну.

Під час огляду салону авто охоронці кордону виявили під сидіннями 42 банки отрутохімікатів.

Автомобіль, як засіб переміщення контрабанди, та 21 кг гербіцидів французької фірми «Дюпон» буде передано в митницю, після чого експерти і зроблять висновок по вартості вилученого товару.

Але вже аграрні спеціалісти кажуть, що ці 42 банки хімікатів тягнуть на майже 100 тисяч гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нік Показати IP 1 Травня 2011 15:36
забезпечте людей нормальними хімікатами по дешевих цінах і не будуть везти. Деруть з людей останнє.
Агроном Показати IP 2 Травня 2011 07:19
Переходьте на органічне землеробство, як це роблять розумні люди. Данія має в цьому плані "стаж" 150 років. Всякі еколисти, екоплани, селітри, купороси, амофоски і знищувачі колорадського жука та тлі залишаються в вашому організмі, нирках і печінці, що скорочує життя на 10-15 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus