USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині легковик збив велосипедистку. Жінка у лікарні померла

14 Листопада 2008 17:15
Учора, 13 листопада, у Волинській області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, у яких одна людина  загинула і троє отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
У селищі Заболоття приблизно о 20.50 29-річний житель села Височно, керуючи автомобілем ВАЗ-21091, відволікся і виїхав не смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із велосипедисткою – 56-літньою мешканкою села Заліси. За повідомленням УДАІ УМВС у Волинській області, внаслідок ДТП жінка із тілесними ушкодженнями доставлена у Заболотівську центральну районну лікарню, де від отриманих травм померла. Як визначили правоохоронці, водій у стані алкогольного сп’яніння не перебував.
 
А приблизно о 03.30 надійшло повідомлення зі Старовижівської райлікарні  про те, що у приймальне відділення доставлено жителів села Седлище цього району із різними ушкодженнями. Їх чоловіки 37-ми, 36-ти і 27-ми років отримали у ДПТ, що сталася на грунтовій дорозі в урочищі Бухта. Як з’ясувалося пізніше, водій автомобіля ВАЗ-2113, не впоравшись із кернуванням, з’їхав у меліоративну канаву.
 
До речі, також вчора працівники ДАІ затримали двох жіночок, які керували авто у нетверезому стані: мешканку села Луків Турійщини і жительку села Вишнів Любомльщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus