USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині серією пострілів вбили лося. ФОТО

22 Жовтня 2013 10:38
Молодого лося застрелили у неділю, 20 жовтня у селі Хопнів Ківерцівського району між 16 та 17 годиною. Про це повідомили у прес-службі волинських лісівників.

Відпочивальники, які у той час рибалили біля ставка, почули серію пострілів та гавкіт собак. Вони негайно викликали лісників та правоохоронців.

Прибувши на місце події, правоохоронці та працівники державної лісової охорони державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» побачили вбитого молодого самця лося. На звірові виявлені вогнепальні рани. Якою саме зброєю вбили тварину – покаже експертиза та розтин.

Завдяки оперативності правоохоронних органів і лісової охорони двох із трьох браконьєрів вдалося затримати.
Триває слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Не байдужий Показати IP 22 Жовтня 2013 10:45
Тварі, а не люди. Тих лосів в лісах можна по пальцях порахувати, взяли й вбили молоду тварину. Чи голодні? Ні - просто жлобство окремих хапуг не знає меж. Їхні б харі виставити на загальний огляд, сподіваюся покарання буде справедливим та невідворотним. Лося шкода просто піпєц...
мисливець Показати IP 22 Жовтня 2013 11:41
Могла мала місце фатальна ситуація: стріляли в дику качку, а випадково підстрілили лося))) Взяти і їх випадков за це суворо покарати.
кеша Показати IP 22 Жовтня 2013 13:32
а чому не вказано, хто ці голодні під*ри? Можливо, товстодупі крутелики, чи прокурори? Як на мене, то перестріляти їх к чортовій матері, а то наші діти лосів тільки на картинках бачитимуть. Сволота, тай все.
Лжемисливецю Показати IP 22 Жовтня 2013 15:32
На качку ходять із дробом, яка лосю що тобі сіль в дупу. Лосі не літають, щоб їх випадково підстрелити замість качки. Версія не проканає...
коля мисливець Показати IP 22 Жовтня 2013 21:31
ті відпочивальники з лісниками самі і застрелили лося я це знаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus