USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині від опіків померла дитина

11 Листопада 2010 15:35
У селі Самари-Оріхові Ратнівського району на Волині від тяжких опіків помер трирічний Арсен Шинкарук.
Трагедія сталася вранці. Подружжя Шинкаруків займалося господарськими справами, а двоє дітей – трирічний Арсенко та восьмимісячна Маринка – були в будинку, розповідає «Волинь-нова» 11 листопада.
У якийсь момент Арсен взяв стільчика, поставив його біля газової плитки, на якій варилась їжа, і вирішив щось там дістати.
Старший оперуповноважений кримінальної міліції в справах дітей райвідділу УМВС України в області Олександр Онищук розповів, що у хлопчика раптом загорівся рукав. Вогонь по синтетиці миттєво охопив увесь одяг. Хлопчик почав кричати.
Біля газової плити у цей час пересувалась на ходунках його сестричка. Від дотику Арсена, на якому палав одяг, загорілись і ходунки. Почувши крик, батько кулею влетів у хату.
Ходунки погасити йому вдалося досить швидко. Маринка не постраждала. Батько почав зривати палаючий одяг з сина.
Арсенка доставили у центральну районну лікарню. На допомогу невдовзі прибув консультант з опікового центру Луцької міської клінічної лікарні. Чотирнадцять годин лікарі боролись за життя хлопчика. Однак від тяжких опіків він помер.
«У даній ситуації дитину врятувати не було можливості, – сказав з приводу надзвичайного випадку завідуючий відділенням інтенсивної терапії ЦРЛ Вадим Бігун. – Хлопчика доставили у вкрай тяжкому стані. Він отримав вісімдесят відсотків опіків тіла. Причому, це були глибокі опіки четвертого ступеня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus