USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині загорівся потяг. ОНОВЛЕНО. ДОДАНО ФОТО. ВІДЕО

30 Листопада 2012 13:27
Сьогодні неподалік села Дерно, що у Ківерцівському районі загорівся потяг «Здолбунів–Ковель». Як вдалося попередньо з’ясувати, потяг збив вантажівку, яка рухалась через переїзд.

Про це інформує ІА ZIK.

Про перебіг подій на місці події в режимі он-лайн постійно передає рівненська радіостанція.

Окрім того, як повідомляє Rivnepos R t з посиланням на підрозділ зв’язків із громадськістю УМВС на Львівській залізниці, на місце події виїхали п’ять автоцистерн та пожежний потяг. Також туди виїжджає слідчо-оперативна група з УМВСУ на Львівській залізниці, щоб з’ясувати всі обставини події.
Як вдалося з’ясувати з компетентних джерел, підрозділи МНС у Рівненській області до локалізації надзвичайної ситуації наразі не задіяні. Чи є потерпілі в пасажирському потязі, наразі невідомо.

Інформацію про інцидент підтвердила начальник відділу роботи із ЗМІ та громадськістю Міністерства надзвичайних ситуацій, майор служби цивільного захисту Ірина Варварук.

Крім того, як повідомляє радіо «Трек» (Рівненська область), за попередніми даними, водій вантажівки, яка перевозила паперову тару, пішов на обгін колони автомобілів перед залізничним переїздом. В результаті ДТП зійшли з рейок перші вагони потяга, збита електроопора. Зіткнення спричинило пожежу, локомотив електрички згорів повністю. Водій вантажівки госпіталізований. Серед пасажирів електрички жертв та постраждалих немає. За попередніми даними, рух на ділянці дороги буде відновлений за дві години.
Як повідомляють у ТУ МНС Волині, у гасінні пожежі взяли участь 30 осіб особового складу підрозділів МНС та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки, а для ліквідації наслідків події залучались спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль та автокран аварійно-рятувального загону ТУ МНС у Волинській області.
Пожежу локалізували о 10:45, ліквідували – о 11:00.
Унаслідок ДТП травмовано двоє людей – водій автомобіля 46-річний мешканець Ковеля та пасажирка потягу 32-річна мешканка села Дерно. Постраждалі госпіталізовані до районної лікарні.
































































Фото: ТУ МНС Волині, Рівне вечірнє, ВолиньPost
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Pit Bull Показати IP 30 Листопада 2012 13:22
Інше джерело візьміть, там цікавіше! www.rbc.ua/ukr/newsline/show/v-volynskoy-obl-na-zheleznodorozhnom-pereezde-proizoshlo-30112012122500
Чеширский Кот Показати IP 30 Листопада 2012 15:48
Вот идиот, сколько беды натворил.
Петро Показати IP 30 Листопада 2012 18:09
Дебил за рулем ептыть!!!
МНС Показати IP 30 Листопада 2012 21:12
шановні автори статті, визначтесь будь-ласка: в одному абзаці ви вказуєте, що невідомо чи є постраждалі, через абзац написано, що постраждалих немає, наприкінці сказано, що 2 осіб госпіталізовано...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus